image description

Το 4 στα 4 έκαναν οι ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα στο απόλυτα «κυανόλευκο» Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Μετά τους άνδρες και τους Νέους που νίκησαν τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού και την Κ17 που νίκησε χθες (Σάββατο) μέσα στη Λάρισα την ΑΕΛ, ήταν η σειρά της Κ15 να πανηγυρίσει και μάλιστα μέσα στην Ξάνθη, κόντρα στη 2η ομάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μιχάλη Μπόλου πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια με 0-2 και πέτυχε την 3η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δύο καλές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο να προηγηθεί στο σκορ, με κεφαλιά του Σκαργιώτη στο 27’ και χαμένο τετ-α-τετ του Φερεντίνου στο 35’, όμως δεν άλλαξε κάτι στο πρώτο 40λεπτο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ απείλησε στο 44’ με τον Ζαρακαλή και τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φερεντίνου στο 65’.

Στο 76’ ο ΠΑΣ έχασε μία ακόμα καλή ευκαιρία με τον Τζοβάρα και στο 80’ κι ενώ η Ξάνθη είχε ρισκάρει επιθετικά για να φτάσει στην ισοφάριση, ήρθε το 0-2 με τον Βλαχογιώργο για να δώσει τη νίκη στους «κυανόλευκους».

XANTHI FC: Χατζής, Δημητριάδης (49′ Κάλα), Μαρκοσιάν, Τυριάκης, Γιουρούκ, Μετεντζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης, Χότσκα, Ιωσηφίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αδαμίδης, Αντωνόπουλος, Σκαριώτης, Μήτσης, Τσέλιος, Ζαρκαλής (48’ Σιώζος), Καφεντζής, Φερεντίνος (79’ Τσιγαράς), Σκουτελιάς (41’ Λεοντίδης), Τζοβάρας (77’ Βλαχογιώργος)