Αλλαγή σκυτάλης προέκυψε ξαφνικά στη γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος. Ο Βασίλης Καλτσής δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τη θέση του ανέλαβε ο έμπειρος προπονητής στα τοπικά μας δρώμενα, Αντώνης Κοζανίτης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέους κόουτς εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο υλικό και υποσχέθηκε «μάχη» για την παραμονή.

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής Περάματος

Η διοίκηση της Προοδευτικής Περάματος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Βασίλη Καλτσή, ο οποίος λόγω ανειλημμένων οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο.

Αντικαταστάτης του κ. Καλτσή θα είναι ο κ. Αντώνης Κοζανίτης, ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Προοδευτικής στον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή (17/2).

Η διοίκηση της Προοδευτικής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Καλτσή για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Κοζανίτης: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στόχος η παραμονή»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας μας, ο Αντώνης Κοζανίτης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των παικτριών μας θέτοντας ξεκάθαρα ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Προοδευτικής Περάματος και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Παύλου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και στο τέλος της σεζόν όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των κοριτσιών και πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά η ομάδα θα βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες της και στο τέλος θα πετύχει την παραμονή στην Α’ Εθνική. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά μόνο για σκληρή δουλειά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ