ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 72 ΚΙΛΩΝ KAI 5η ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΡΟ

Μετά το μετάλλιο του Βασίλη Καρακατσάνη στο Πανελλήνιο Εφήβων, η Αθλητική Ένωση Σελλών συμμετείχε με τον Γιάννη Πύρσο στα 72 κιλά και με τον Πέτρο Μιχάλη στα 60 κιλά.Το άλλο μέλος της οικογένειας και πολύτιμος παρτενέρ στην προπόνηση, ο Ευγένιος Πέντορετς (67 κιλα), συμμετείχε με την ομάδα της Χαλκίδας.

Μετά από 3 νίκες και μια ήττα ο Πύρσος και ο Ευγένιος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και ο Πέτρος Μιχάλης μπήκε στην οκτάδα.

Είναι το τρίτο μετάλλιο για τον Πύρσο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ένα αργυρό και δύο χάλκινα)

Ο προπονητής τους, Σπύρος Ντάνης τόνισε σε δηλώσεις του: «Μερικές φορές – ίσως έτσι θα πρεπε να είναι- η διαδρομή για την κατάκτηση του στόχου έχει μεγαλύτερη σημασία και ιδιαίτερη αξία. Γνωρίζοντας την προσπάθεια, το ήθος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές μόονο ικανοποίηση, χαρά και συγκίνηση προκαλεί.

Κάθε επιτυχία κρύβει χρόνια προσπάθειας και δουλειάς στο σώμα και πολύ περισσότερο στην ψυχή. Μας επηρεάζει όλους καθημερινά, ανατροφοδότηση, δημιουργία και βελτίωση, αγώνας και απογοήτευση, ένα βήμα πίσω δύο μπροστά. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε εντός και εκτός γηπέδων. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτά τα παιδιά γιατί δεν υπάρχει σημαντικότερο μετάλλιο από τον καλό χαρακτήρα, την ευγένεια και το σεβασμό. Κάθε μεγάλη διάκριση ακυρώνεται με μη αποδεκτές συμπεριφορές από οποιοδήποτε αθλητή ή προπονητή και έχουμε ευθύνη για αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ