Μετά το μετάλλιο του Βασίλη Καρακατσάνη  στο Πανελλήνιο Εφήβων στις 26 Ιανουαρίου, η Αθλητική Ένωση Σελλών συμμετείχε με τον Γιάννη Πύρσο στα 72 κιλά και με τον Πέτρο Μιχάλη στα 60 κιλά (έχασε απο τον πρωταθλητή της κατηγορίας). Το άλλο μέλος της οικογένειας και πολύτιμο παρτενέρ στην προπόνηση ο Πέντορετς Ευγένιος (67 κιλα) συμμετείχε με την ομάδα της Χαλκίδας.

Μετά απο  3 νίκες και μια ήττα ο Πύρσος και ο Ευγένιος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και ο Μιχάλης Πέτρος μπήκε στην οκτάδα. Η διάκριση έχει ιδιαίτερη αξία γιατί οι αθλητές κάνουν προπόνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες παράλληλα με την εργασία τους.  Είναι το τρίτο μετάλλιο για τον Πύρσο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ένα αργυρό και χάλκινα)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς του Πύρσου για το χάλκινο μετάλλιο ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα των αγώνων, με ανατροπές στο σκορ και κατάθεση ψυχής από τους αθλητές. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Πολλά συγχαρητήρια από τον προπονητή της ομάδας κ. Ντάνη Σπύρο για την προσπάθεια, το πάθος, τη συνέπεια και την αθλητική συμπεριφορά.

 

Σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ