Μια ανάσα από τα play-offs η Φ.Ε. Ιωαννίνων

0
Πλησιάζει στο στόχο της , που είναι τα Play offs  η Φ.Ε.Ιωαννίνων , μετά τη νίκη της στην Άρτα επί του Γ.Σ. Αρτας  με 3-1 σετ.
Η νίκη αυτή της δίνει το δικαίωμα να παραμένει εντός των στόχων της , αφού στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΕ , που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στα Ιωάννινα , με αντίπαλο τη Βολίδα Κέρκυρας , χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκoρ , χωρίς να σκέπτεται τον αγώνα μεταξύ των ομάδων του Ηρακλή Ιωαννίνων και της Φιλίας Άρτας , που είναι και αυτές στο κυνήγι των Play offs.
Στον Κυριακάτικο αγώνα της Άρτας , τα κορίτσια της Φ.Ε.Ιωαννίνων μπόρεσαν παρά τις ελλείψεις (κυρίως λόγω φοιτητικών εξετάσεων) , να ξεπεράσουν την μεγάλη αντίσταση της μαχητικής και καλοστημένης ομάδος του Γ.Σ. Άρτας , που στερήθηκε και αυτή την συμμετοχή της  Μάρθας Γκίλμπερτ .
Έτσι στο πρώτο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο έως τα μισά του σeτ , μετά η Φ.Ε.Ι. ξέφυγε κερδίζοντας σχετικά εύκολα το σετ με 25-17.
Ακριβώς αντίθετο σκηνικό στο δεύτερο σετ  , με νικητή το Γ.Σ. Άρτας με 25-19.
Στο τρίτο σετ   τα κορίτσια της Φ.Ε.Ι. προηγήθηκαν σε όλη τη διάρκειά του, έδειχναν ότι θα επικρατούσαν εύκολα , όμως η Άρτα πλησίασε απειλητικά στο τέλος , χωρίς να αλλάξει την έκβασή του , η οποία ήταν υπέρ της Φ.Ε.Ι. με 25-21 .
Στο τέταρτο σετ , μετά τον δέκατο πόντο η Άρτα άρχισε να ξεφεύγει , προηγήθηκε με 18-12 η Φ.Ε.Ι. πλησίασε 17-19 , προηγήθηκε μετά 23-22 και 24-23 , η Άρτα ισοφάρισε 24-24 και τελικά πιό ψύχραιμη η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε το σετ 26-24 , μαζί με το σημαντικό τρίποντο .
Να τονισθεί τέλος , η  άριστη φιλοξενία της ομάδος της Φ.Ε.Ι. από τον Γ.Σ. Άρτας την οποία και ευχαριστεί θερμώς. 
Φ.Ε.Ιωαννίνων(Καλογήρου Δημήτρης) : Τζαβάρα, Τζανετέα, Λατίφι, Αργυροπούλου, , Πρίφτη, Καλογήρου , Δριγκοπούλου (λίμπερο), Καραμέτη .
Γ.Σ.Αρτας(Σταμούλης Γιάννης) : Πραμαγκιούλη,Δημοθεόδωρου,Ρίζου, Μπίκα, Σάρκα, Βαρέλη Θ., Κοκκίνου(λίμπερο) , Νταούλια,Βαρέλη Β. Παπαδημητρίου,Καψούδα, Αγόρου.

Σχόλια

Comments are closed.