image description

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ξεκινάει το νέο προπονητικό κοινόβιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για 15 επίλεκτους αθλητές κι αθλήτριες των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών  και κάτω  των 23 ετών, μεταξύ των οποίων είναι και οι Γιαννιώτες κωπηλάτες, Ντούσκος και Παλαιοπάνος.

Πιο συγκεκριμένα  έχουν κληθεί να δώσουν το παρών

Για το διάστημα 17/2-24/3:Παπακωνσταντίνου Αντώνης (ΕΝΟΑ), Ντούσκος Στέφανος (ΝΟΙ), Νικολαίδου Κατερίνα (ΝΟΚατ), Κυρίδου Μαρία , Κυρίδου Αννέτα , Μπουρμπου Χριστίνα (ΝΟΘ).

Για το διάστημα 17-24/2:Αγιώτη Ελένη, Καλανδαρίδης Γιάννης (ΟΕΑΝΑΒ), Γραμμενιάτης Γιώργος , Παλαιοπάνος Θανάσης (ΝΟΙ), Βαρβέρη Έλενα (ΝΑΟΚΘ), Καλέντζης Σπύρος, Καπάκογλου Στέφανος (ΝΟΘ), Ντινενής Χαράλαμπος (ΝΟΛ), Στεργιάκας Χρήστος (ΝΟΜαυρ).

Βράβευση Ντούσκου από τον σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Άρωμα Κωπηλασίας είχε η τελετή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο μέγαρο του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο.

Μετά την Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΟ πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν τη περσινή χρονιά με έμφαση στο νέο αίμα . Ανάμεσα στα αθλήματα και η Κωπηλασία από την οποία βραβεύτηκαν οι: Χ.Μπούρμπου, Μ. Κυρίδου,Ι.Νόνη,Ε.Αγιώτη, Γ.Σχιζοδήμος, Π.Γκαϊδατζής, Χ.Στεργιάκας, Γ.Καλανδαρίδης ,Σ.Ντούσκος,Θ.Εμμανουηλίδου, Ν.Νικολαϊδης, Α.Κυρίδου,Δ.Τσαμοπούλου,Σ.Καλέντζης.

Οικοδεσπότες μαζί με την πρόεδρο του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου οι δικοί μας Δημήτρης Μούγιος και Παναγιώτης Μαγδανής.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος , ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος , ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης , Ολυμπιονίκες, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και πολλοί φίλοι και συγγενείς των αθλητών.