image description

Να κοπάσουν οι ισχυροί άνεμοι περίμεναν σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα, γι’ αυτό και μετέθεσαν για το μεσημέρι την προπόνηση που το φαινόμενα από την κακοκαιρία “Χιόνη” εξασθένησαν, ώστε να γίνει το πρόγραμμα χωρίς να επηρεάζεται έντονα από τους καιρικούς παράγοντες.

Ο Σεργκελασβίλι προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς, ίσως να προλάβει να μπει στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και να μπει, μόνο ως αλλαγή θα μπορέσει να παίξει και μόνο για λίγα λεπτά, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις το τεχνικό τιμ αποφεύγει τα ρίσκα.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά τους τραυματίες και τις επιστροφές. Εκτός είναι οι τραυματίες Κρίζμαν (εκτίει και την κόκκινη με τον Παναθηναϊκό) και Σιόντης. Ατομικά προγράμματα έκαναν οι Ξύδας και Παμλίδης.Και τέλος τιμωρημένος είναι και ο Σκόνδρας. Επιστρέφει από τιμωρία ο Λίλα.

Το πρόγραμμα για σήμερα είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης, στατικές φάσεις και για το τελείωμα διπλό με στόχο την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ φαίνεται να έμεινε ικανοποιημένος από το 3-4-3 με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να το ξαναδούμε με τον Ατρόμητο. Ένα αρκετά επιθετικό σχήμα, που για τουλάχιστον μία ακόμα αγωνιστική μπορεί να δοκιμαστεί, αφού τη θέση του τραυματία Κρίζμαν μπορεί να πάρει ο Λέο. Αργότερα, όμως, με την απουσία Αθανασιάδη για 2 ματς λόγω τιμωρίας, του Κρίζμαν για περίπου 3 εβδομάδες και των Ξύδα και Παμλίδη που ακόμα δεν έχουν επιστρέψει πλήρως, οι επιλογές για την επίθεση μειώνονται για να επιλεγεί ξανά επιθετική τριάδα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο κ. Πετράκης είναι αυτός που αποφασίζει, βλέποντας και την αγωνιστική ετοιμότητα του καθενός.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα, αύριο στις 12.