image description

Τον Πανσερραϊκό υποδέχεται η γυναικεία ομάδα  μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, στην 14η αγωνιστική της Α2 γυναικών.

Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της “κυανόλευκης” ομάδας. Στον πάγκο θα επιστρέψει ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης και οι παίκτριες, είναι αποφασισμένες να παίξουν σαν το γήπεδο να είναι γεμάτο. Το ξεκαθάρισαν άλλωστε και στις δηλώσεις για το παιχνίδι:

Ροδάνθη Μπάτου (υπεύθυνη επικοινωνίας):

«Παρόλο που ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, η ομάδα θα αγωνιστεί σαν οι οπαδοί της να είναι στην κερκίδα»

Δήμητρα Γιωτίτσα (παίκτρια ΠΑΣ WBC)

«Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα, παρότι οι κοντινοί μας άνθρωποι δεν θα μπορούν να είναι στο γήπεδο. Είναι σημαντικό όμως ότι ο αγώνας αυτός σηματοδοτεί την επιστροφή του κόουτς στον πάγκο της ομάδας. Μας εμψυχώνει κάθε φορά, σε κάθε φάση και μας δίνει δύναμη».

Γιώργος Σιαμέτης (κόουτς):

«Ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα με έμπειρες παίκτριες που, παρότι δεν ξεκίνησε όπως ήθελε, στην πορεία και με τη βοήθεια του προπονητή του και τη σωστή δουλειά, δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματά του και φαίνεται ότι σε κάθε ματς δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.

Για μας, έτσι και αλλιώς, δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος. Κάθε Κυριακή είναι μια καινούργια πρόκληση. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και εστιάζουμε σε αυτόν, γιατί όπως έχω ξαναπεί, τα μικρότερα κορίτσια δεν μπορούν να φτάσουν σε σημείο να είναι ‘χορτασμένα’.

Κάθε παιχνίδι λοιπόν πρέπει να το αντιμετωπίζουν ως μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στο γυναικείο τμήμα».

Πέρα από το στόχο που έχουμε για την όσο το δυνατόν πιο υψηλή κατάταξη στη φετινή Α2 και επειδή είμαστε «καμμένοι» από αυτό σε παλιότερες αγωνιστικές περιόδους, είναι να τελειώσουν όλες οι παίκτριες το πρωτάθλημα υγιείς και να χτίσουμε αυτό που θέλουμε στη συνέχεια, να πρωταγωνιστήσουμε στην Α2 και να ανέβουμε στην Α1.