Πίτα με αισιόδοξα μηνύματα έκοψε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (video+pics)

0

Την πίτα της έκοψε και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ξενοδοχείο Aar, παρουσία όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων, από τη μεγάλη ομάδα ως και τις υποδομές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, ο αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης που εκπροσώπησε τον κ. Καχριμάνη, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Κώστας Βρακάς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γιώργος Οικονόμου, ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ των ανδρών κ. Μάντζιος και εκπρόσωποι χορηγών της ομάδας, Βίκου, Τράπεζας Ηπείρου και car.gr

Παρόντες ήταν φυσικά όλοι οι προπονητές και συνεργάτες τους, γενικοί αρχηγοί και ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα ως την Κ15.

Τυχεροί της ημέρας ήταν οι Βελλίδης και Μάνος που πήραν το δώρο τους σε φάκελο, ενώ κάθε τμήμα υποδομής είχε κι αυτό τη δική του πίτα με 3 ακόμα παιδιά να κερδίζουν το φλουρί του κάθε τμήματος.

Χριστοβασίλης: «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Ο κ. Χριστοβασίλης στον χαιρετισμό του είπε: «Είναι μια δύσκολη χρονιά όπως ξέρετε, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος όλοι θα είμαστε χαρούμενο. Απέμειναν 9 παιχνίδια πρέπει να τα δούμε όλα σαν τελικούς. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους παίκτες, που σίγουρα θα έχουν κάποιο άγχος, αλλά νομίζω ότι το αξίζουν. Έχουν τη συμπαράσταση της διοίκησης, των φιλάθλων και όλης της πόλης και πιστεύω ότι στο τέλος θα μας φέρουν στη θέση που πρέπει, ώστε να γλιτώσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με πάρα πολλά προβλήματα

Εύχομαι υγεία και την επόμενη χρονιά να είναι καλύτερα τα πράγματα».

Απευθυνόμενος στα παιδιά των υποδομών τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα σχολεία τους και τόνισε: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο φέτος και βαθμολογικά και αγωνιστικά, καλή συνέχεια».

Πετράκης: «Πίστη, καλή ενέργεια και δουλειά»

Ο κ. Πετράκης πήρε τον λόγο στη συνέχεια: «Εύχομαι υγεία σε όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ. Δυσκολίες υπάρχουν στη ζωή, ξέρουμε ότι υπάρχει μια δυσκολία στην ομάδα μας, αλλά οδηγός για ‘μενα είναι 3 πράγματα. Η πίστη στην ομάδα, η καλή ενέργεια και η πολλή δουλειά. Αν υπάρχουν αυτά, πάντα υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε όλοι σ’ αυτή τη συχνότητα».

Τερεζόπουλος: «Θα επενδύσουμε περισσότερο στις Ακαδημίες μας»

Ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών, Δημήτρης Τερεζόπουλος είπε στον δικό του χαιρετισμό: «Εύχομαι στην πρώτη ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Στην Ακαδημία μας εύχομαι καλή πρόοδο στους αθλητές. Χωρίς τη μόρφωση δεν μπορούμε να αποκτήσουμε το ανάλογο επίπεδο και να γίνουμε μεγάλοι αθλητές. Οι σπουδαίοι αθλητές έχουν πάνω απ’ όλα επίπεδο και νοοτροπία και αυτό θα το πάρετε μέσα από το σχολείο σας.

Η Ακαδημία μας φέτος πηγαίνει αρκετά καλά. Θέλουμε να κάνουμε και ακόμα περισσότερα, να επενδύσουμε περισσότερο. Να έχουμε στην Ήπειρο τα καλύτερα παιδιά της περιοχής και στόχος είναι να τα δούμε και στην πρώτη ομάδα. Νομίζω ότι αυτή είναι η αρχή για κάθε ομάδα με τις δυσκολίες που υπάρχουν, να επενδύει στην Ακαδημία της».

Θωμάς Μπέγκας:   «Η πόλη δίπλα στον ΠΑΣ»

«Καλή χρονιά με υγεία και καλή αθλητική χρονιά. Είναι τιμή για ‘μενα η πρόσκληση στην εκδήλωση αυτή. Χαίρομαι που την πλαισιώνουν τόσα νέα παιδιά. Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα είναι σημαντικό να φέρνει τα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.

Είμαστε την επομένη μιας δύσκολης μέρας, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, κοιτάζουμε αισιόδοξα, κοιτάμε μπροστά, η πόλη είναι δίπλα σας. Η ομάδα είναι κομμάτι της ιστορίας της πόλης, την αγαπάμε πολύ και όλοι μια γροθιά θα συνεχίσουμε για να έρθουν καλύτερες μέρες και είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Οδυσσέας Πότσης: «Όλοι μαζί να συνδράμουμε»

«Προβλήματα θα υπάρχουν παντού και πάντα, το θέμα είναι πόσο υπάρχει διάθεση να συγκρουστούμε με αυτά και να τα ξεπεράσουμε. Όλοι μαζί, εσείς κι εμείς οι φορείς είμαστε εδώ για να συνδράμουμε σε αυτό. Απομένουν 9 αγωνιστικές να αλλάξουμε τα πάντα».

Κώστας Βρακάς: «Δεν ξεχνάμε, μαζί και στα δύσκολα»

«Είναι τιμή να παρευρίσκομαι σήμερα εδώ στην οικογένειά μας, γιατί όλοι είμαστε ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να μιλήσω ως φίλαθλος στον κ. Χριστοβασίλη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που έχετε πετύχει τόσα χρόνια. Έχετε καταστήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα μια υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς που έχουμε υπηρετήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και από μέσα, αλλά και ως φίλαθλοι, όταν ήμασταν στη Β’ και Γ’ Εθνική τα θυμόμαστε αυτά τα χρόνια και εκτιμούμε αυτά που έχουμε τώρα. Ακόμα και σε μια δύσκολη χρονιά όπως η φετινή.

Να ευχαριστήσω τον κ. Πετράκη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές για όλες τις συγκινήσεις και τις χαρές που μας έχετε δώσει. Δεν ξεχνάμε και είμαστε μαζί και στα δύσκολα.

Συγχαρητήρια στους προπονητές και συνεργάτες των τμημάτων υποδομής και τον ερασιτέχνη ΠΑΣ. Εκτός από παρόν υπάρχει και μέλλον. Πρέπει να το δούμε πολύ ζεστά, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον.

Εύχομαι του χρόνου να είμαστε στην Ευρώπη»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Σχόλια

Comments are closed.