Νικολιάς: «Η διαιτησία μας αντιμετωπίζει ως μικρή ομάδα»

0
Παράπονα για τη διαιτησία είχε ο Αλέξανδρος Νικολιάς, λέγοντας μετά το ματς με τον Ατρόμητο ότι  αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ ως μικρή ομάδα, ειδικά στις στημένες φάσεις.
Ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα και ο Νικολιάς τόνισε πως μέχρι το φινάλε η ομάδα του θα δίνει… μόνο τελικούς.  «Θέλαμε τη νίκη, και μπήκαμε καλά στο ματς. Δεν σκοράραμε αλλά δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, ανοιχτήκαμε και ο Ατρόμητος βρήκε την ευκαιρία να πετύχει και το δεύτερο γκολ, όπου και τελείωσε το παιχνίδι.
Θέληση και πάθος υπήρχαν, αλλά δεν παίξαμε όσο καλά όπως με τον Παναθηναϊκό. Η διαιτησία μας αντιμετωπίζει σαν μικρή ομάδα, δεν ευνόησε τον Ατρόμητο αλλά καθάρισε όλες τις στημένες φάσεις. Δεν αποτελεί δικαιολογία όμως γιατί δεν ήμασταν καλοί», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε: «Όταν δεχόμαστε γκολ από την αρχή είναι λογικό να ανοιχτούμε, δεν μας βγήκαν όμως οι φάσεις στο α’ ημίχρονο που ήμασταν πολύ καλοί και ήρθε το δεύτερο γκολ στη συνέχεια για τον Ατρόμητο.
Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Συνεχίζουμε και εντός και εκτός έδρας έχουμε μπροστά μας εννιά τελικούς, πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας και να σώσουμε την παρτίδα έστω και στο τέλος».

Σχόλια

Comments are closed.