Προκρίθηκε στην επόμενη φάση το παιδικό του Θρύλου Ιωαννίνων

0

Το 16ο και τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης έδωσε την Κυριακή το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Θρύλου Ιωαννίνων απέναντι στην ομάδα του Πρωτέα Ηγουμενίτσας.

Με ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση να κρίνεται από το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν γνωρίζοντας ότι μία ήττα θα είναι και το τέλος της σεζόν. Σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις, ο Θρύλος Ιωαννίνων πάτησε πολύ δυνατά το παρκέ και κατάφερε να επιβάλει νωρίς τον ρυθμό της και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο γρήγορος ρυθμός σε συνδυασμό με την καλή ευστοχία οδήγησαν την ομάδα του Θρύλου να χτίσει μια καλή διαφορά και να μπει στην ανάπαυλα με διψήφιο προβάδισμα.

Με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου οι παίκτες του Πρωτέα πίεσαν ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν κάποια κλεψίματα που μετέτρεψαν σε πόντους στον αιφνιδιασμό. Με καλύτερη κυκλοφορία αλλά και πιο ψύχραιμες επιθέσεις, όμως, οι παίκτες του Θρύλου μπόρεσαν να βρουν κάποιες λύσης και κράτησαν το προβάδισμα.

Με την πίεση να συνεχίζεται, η ομάδα του Πρωτέα κατάφερε να πάρει αρκετά κλεψίματα στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου από αβίαστα λάθη και να ρίξει την διαφορά ακόμα και στους 7 πόντους. Σε αυτό το σημείο μέτρησε η ψυχραιμία. Οι παίκτες του Θρύλου είχαν τον έλεγχο του σκορ και πήραν πόντους σε κρίσιμα σημεία. Απεναντίας, οι παίκτες του Πρωτέα είχαν αρκετές ευκαιρίες να πλησιάσουν στο σκορ αλλά ήταν πολύ άστοχοι.

Έτσι, οι παίκτες του Θρύλου έφτασαν τις 11 νίκες και έκλεισαν εισιτήριο για το παιχνίδι μπαράζ που θα δώσει την είσοδο στην επόμενη φάση.

Ο Θρύλος Ιωαννίνων συγχαίρει τους παίκτες και στον προπονητή του Πρωτέα που βοήθησαν στο να παιχτεί ένα καθαρό παιχνίδι. Καλή συνέχεια. Παίκτες, προπονητής και διοίκηση του Θρύλου θέλουν να αφιερώσουν την νίκη στον αθλητή τους Γιάννη Κουκούλη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. «Καλή ανάρρωση Γιάννη, σύντομα κοντά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

Comments are closed.