Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου η 1η αγωνιστική συνάντηση Tae Kwon Do I.T.F. που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος ΧΑΝΘ και ο Δάσκαλος Ιωάννης Ουζούνης στο κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές, ηλικίας από 6 έως 12 χρονών και από 32 διαφορετικά Αθλητικά Σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτά και ο Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Ιωαννίνων έδωσε το «παρόν» συμμετέχοντας με 7 αθλητές – αθλήτριες.
Πιο αναλυτικά οι αθλητές: Φίλιππος Κοσμάς, Γεώργιος Ψήνας, Κωνσταντίνος Κωνής, Ελευθέριος Διαμάντης και Φοίβος Βλάχος και οι αθλήτριες : Νεφέλη Τσώλη και Ιωάννα Γκόγκα πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση, αποκομίζοντας ιδιαίτερες αθλητικές εμπειρίες στο αγωνιστικό Ταεκβοντο, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και βραβεύτηκαν για τις προσπάθειες τους με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.
Την τελετή έναρξης των αγώνων στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Καλαμαριάς Θες/νίκης, τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κος Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο οποίος συνεχάρη όλους τους αθλητές, προπονητές και λοιπούς παράγοντες της πετυχημένης διοργάνωσης .
Η βασική ιδέα συμμετοχής των αθλητών του Συλλόγου ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, στην 1η φιλική αγωνιστική συνάντηση της ΧΑΝΘ, δεν ήταν μόνο η ένταξη των νεαρών αθλητών στο αγωνιστικό Tae Kwon Do. Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου είναι οι αθλητές να μάθουν να λειτουργούν σαν ομάδα, καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα και τη κοινή προσπάθεια, να μάθουν να σέβονται τον αντίπαλό, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους κανονισμούς, και γενικότερα να αγαπήσουν τον αθλητισμό .
Στο χώρο των αγώνων ως πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την στήριξη και ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Καλαμαριάς, οι γονείς των αθλητών του Συλλόγου προσέφεραν αγαθά πρώτης ανάγκης δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη τους στις δυσκολίες των συνανθρώπων μας.
Η προπονήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη Ιωαννίνων, κα Θωμαΐς Δημητρίου δήλωσε ευχαριστημένη και ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητών της , τους συνεχάρη για την μαχητικότητα, την προσπάθεια και το ήθος που έδειξαν και υποσχέθηκε να στηρίζει και να ενθαρρύνει τα πρώτα αγωνιστικά βήματα των αθλητών της. Επίσης ευχαρίστησε από καρδιάς τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύτηκαν στα χέρια της, ότι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους, τα παιδιά τους. Και τα καλύτερα έρχονται με μοναδικό στόχο το καλύτερο αθλητικό μέλλον των παιδιών! Τέλος ένα Τεράστιο Συγχαρητήρια αξίζει να δοθεί στον διοργανωτή της αγωνιστικής συνάντησης κο Ουζούνη Ιωάννη που συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις πετυχημένες διοργανώσεις που αναλαμβάνει.
Η Διοίκηση του Συλλόγου, γνωρίζοντας την επί σειρά πολλών ετών πορεία της προπονήτριας Θωμαΐς Δημητρίου ως αθλήτρια, είναι σίγουρη για τις επερχόμενες νίκες και επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου και εύχεται καλή δύναμη σε όλους τους αθλητές της ΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!

