Μπαίνει και ετοιμάζεται για Αγρίνιο ο «Σεργκε»

0

Δύο «κίτρινες» απουσίες, αλλά και τρεις επιστροφές θα έχει εν όψει Παναιτωλικού ο Γιάννης Πετράκης. Με την ομάδα να μπαίνει στην τελική ευθεία και να έχει άλλους 9 «τελικούς» για την επίτευξη της παραμονής της, κάθε επιστροφή ή απουσία παίζει ρόλο στο πόσο ανταγωνιστική θα είναι η ομάδα.

Τα ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πετράκη έρχονται από το μέτωπο δύο τραυματιών, των Σεργκελασβίλι και Ξύδα. Και οι δύο θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας και ειδικά η επιστροφή του Γεωργιανού κάνει πιο ορθολογική τη διαχείριση του Νικολιά, που είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν φέτος με την απόδοσή του σε κάθε παιχνίδι. Το αν ο Νικολιάς θα επιστρέψει, όμως, στη γνώριμη θέση του ως εσωτερικός χαφ ή υπάρχει περίπτωση να παίξει δεύτερος επιθετικός, είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του Λέο ή ακόμα και του Ξύδα.

Εκτός από τους Σεργκελασβίλι και Ξύδα, ένας ακόμα που επιστρέφει είναι ο Τόλης Σκόνδρας που εξέτισε την τιμωρία 4 κίτρινων καρτών.

Και κάπου εκεί τελειώνουν τα ευχάριστα και αρχίζουν οι «πονοκέφαλοι». Τιμωρημένοι θα είναι οι Αθανασιάδης και Λίλα. Ο πρώτος θα λείψει και με Ξάνθη, ενώ ο δεύτερος εκτίει τη 2η και τελευταία ποινή της τιμωρίας του. Ως τρίτος στόπερ αναμένεται να παίξει και πάλι ο Σκόνδρας και μία επιπλέον εναλλακτική είναι και ο Κάργας, ο οποίος όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λεπτο.

Ο Κρίζμαν ναι μεν εξέτισε την τιμωρία της κόκκινης κάρτας που είχε δει, αλλά έχει θλάση στον δικέφαλο και εκτιμάται ότι θα λείψει 2-3 εβδομάδες ακόμα, ο Παμλίδης που προέρχεται κι αυτός από θλάση, θα χάσει κι αυτήν την εβδομάδα τις προπονήσεις και θα μπει την επόμενη και τέλος ο Σιόντης θα είναι με πατερίτσες για αρκετές εβδομάδες και κατά τον Απρίλιο θα τον ξαναδούμε να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΣ στα γήπεδα.

Σχόλια

Comments are closed.