Χωρίς φιλάθλους ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο

0

Εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» οπαδοί να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει το διπλό, ωστόσο ήρθε απαγορευτικό από το Υπουργείο και τον κ. Βασιλειάδη που έβαλε σήμερα το πρωί «στοπ» στην οργανωμένη, αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων, με τη διάθεση να γίνεται μόνο την ημέρα του αγώνα:

Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που διεξάγεται τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 19.00, θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξή του. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα
Θύρα 1, Θύρα 2 15 Γυναικεία – παιδικά 10
Μικρή κερκίδα
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) 12 Γυναικεία – παιδικά 8
Θύρα 4, Θύρα 5 10 Γυναικεία – παιδικά 7
Πέταλο
Θύρα 6, Θύρα 7   7 Γυναικεία – παιδικά 5

Για την προμήθεια του εισιτηρίου απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μέσω του VIVA.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ

Θα φιλοξενηθούν μαθητές Σχολείων στα οποία θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα δωρεάν εισόδου στη μικρή κερκίδα σε κατόχους δελτίων ανεργίας. Η διάθεση των ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίων σε ανέργους θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου και για την έκδοσή τους πρέπει να προσκομίσουν:

– Δελτίο ανεργίας σε ισχύ

– ΑΜΚΑ

– Ταυτότητα ή διαβατήριο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ίδια έγγραφα απαιτούνται και για την είσοδο στο γήπεδο, όπου θα γίνει ταυτοποίηση και έλεγχος των στοιχείων του κατόχου.

Σχόλια

Comments are closed.