Έκοψε την πίτα της η Προοδευτική Περάματος

0

Στην κατάμεστη αίθουσα του μεζεδοπωλείου Ζαϊρέ, σε μια λαμπρή εκδήλωση, έλαβε χώρα την Παρασκευή το βράδυ (22/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Προοδευτικής Περάματος.

Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο διοικητικός ηγέτης της Προοδευτικής, Κωνσταντίνος Παύλου, ο οποίος σε ομιλία του ευχαρίστησε άπαντες για τη μεγάλη συμμετοχή, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα τμήματα του σωματείου, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στο Δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα, τον αντιδήμαρχο κ. Θωμά Γιωτίτσα, αλλά και στον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ, κ. Κώστα Βρακά, για την πολύτιμη αρωγή τους σε καθοριστικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία των ομάδων της Προοδευτικής.

«Η Προοδευτική Περάματος είχε μεγάλη και αξιοζήλευτη πορεία στο παρελθόν, έχει όμως λαμπρό παρόν και εγγυημένο μέλλον. Φέτος γράφει ιστορία αγωνιζόμενη στα σαλόνια της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, έχει σημαντική παρουσία στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία ανδρών αλλά και πλήθος νεαρών παιδιών στις ακαδημίες της που εξασφαλίζουν το μέλλον και τη βιωσιμότητα του σωματείου. Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, αλληλεγγύη και αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Προοδευτικής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Μπέγκας ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Παύλου για την τιμή που του έκανε να τον προσκαλέσει στην ετήσια εκδήλωση του σωματείου, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, κ. Βρακάς, αναφέρθηκε στην εικόνα της γεμάτης αίθουσας που αποδεικνύει ότι στην Προοδευτική υπάρχει παρόν και μέλλον.

Από τη χθεσινή εκδήλωση δεν έλειψε κανείς, ενώ με την παρουσία τους λάμπρυναν την εκδήλωση ο Δήμαρχος, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Αντιδήμαρχος, κ. Θωμάς Γιωτίτσας, ο πρόεδρος του πνευματικού κέντρου, κ. Κώστας Γκόγκος, ο πρόεδρος του οργανισμού σπηλαίου Περάματος, κ. Νίκος Σαρακατσάνος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, κ. Κώστας Βρακάς, το μέλος του ΔΣ της Ένωσης, κ. Βασίλης Ευθυμίου, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, κ. Σπύρος Μουστακαλής, ο εκ των ιδιοκτητών του Epirus Sports Center, κ. Κώστας Δοβανάς, καθώς και πλήθος φίλων του συλλόγου.

Επίσης, τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο ο μεγαλύτερος εν ζωή αθλητής του συλλόγου, Λεωνίδας Ζαλαβράς.

Τυχερές της βραδιάς, οι οποίες κέρδισαν τα δύο φλουριά της βασιλόπιτας, ήταν η γενική αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Χριστίνα Μπισέλα και η παίκτρια Ρέα Ντόκου, οι οποίες έλαβαν η κάθε μία δωροεπιταγές αξίας 60 ευρώ, προσφορά του καταστήματος Hall of Brands που αποτελεί και χορηγό του σωματείου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με άφθονο φαγητό, κέφι και χορό.

Σχόλια

Comments are closed.