image description

Δύο διαφορετικά πρόσωπα είχε η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Ξάνθη, μ’ ένα εντυπωσιακό πρώτο 25λεπτο, όπου θα μπορούσε να είχε πετύχει 2-3 γκολ, αλλά κι ένα κακό πρόσωπο στη συνέχεια και κυρίως στην επανάληψη, όπου υποτάχτηκε στην ανωτερότητα της Ξάνθης, η οποία ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στη 2η θέση μαζί με τον Άρη. Το τελικό 1-4 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της νίκης των φιλοξενούμενων, έστω κι αν στην αρχή δεν παρουσιάστηκαν καλοί.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με τρεις σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες από Ζαρκαλή, Σκαργιώτη και Σκουτελιά που αστόχησαν σε φαινομενικά εύκολα τελειώματα. Δεν έγινε όμως το ίδιο στο 24ο λεπτό, όπου αυτήν τη φορά οι παίκτες του Μιχάλη Μπόλου βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.  Ήταν η τρομερή κάθετη πάσα του Ζαρκαλή στον Σάλο και ο τελευταίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα της Ξάνθης και άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα, όμως, η Ξάνθη είχε άμεση απάντηση και στο 28’ το ματς ήρθε στα ίσια με σουτ του Μετετζιδη έξω από την περιοχή, όπου η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Στα τελευταία λεπτά του α’ 40λεπτου η Ξάνθη είχε την υπεροχή, αλλά χωρίς να κάνει κάτι το σπουδαίο και τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε στην επανάληψη.

Η Ξάνθη μπήκε πολύ δυνατά στο β’ μέρος και άρχισε να χάνει σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά το γκολ δεν άργησε και στο 45’ έγινε το 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιαννίδη από πολύ μακριά, στο οποίο έκανε λάθος υπολογισμό της πορείας της μπάλας ο Συμεωνίδης.

Στο 66’ ο Παροτσίδης με ατομική προσπάθεια πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πλάσαρε πολύ ωραία τον Συμεωνίδη και έκανε το 1-3 για την Ξάνθη.

Και στο 73’ σουτ του Ιωσηφιδη έξω από την περιοχή, με το οποίος διαμορφρώθηκε το τελικό 1-4.

Δείτε τις λεπτομέρειες του ματς από τη live μετάδοση ΕΔΩ

Δείτε φωτορεπορτάζ από τα ματς των ομάδων Κ15 και Κ17 ΠΑΣ-Ξάνθης ΕΔΩ