Οι επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ διεξάγονται σήμερα το μεσημέρι, με τα δύο ματς να έχουν ενδιαφέρον, αφού ναι μεν Σερβιανά και Μικρασιάτες πήραν προβάδισμα πρόκρισης, αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να χαρακτηριστούν ακλόνητα φαβορί.
Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, ο Θρίαμβος Σερβιανών υποδέχεται στην παραδοσιακή του έδρα στα Σερβιανά τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, με “προίκα” τη νίκη που είχε κάνει η ομάδα του Ν. Γκούρα με 0-1 στον Παρακάλαμο.
Ο Αλέκος Τάτσης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τα Σερβιανά απ’ όταν αποχώρησε από τον πάγκο τους, ενώ ένα επιπλέον κίνητρο για τον Αγρ. Αστέρα είναι ότι το κύπελλο μοιάζει ουσιαστικά ως ο τελευταίος στόχος που απέμεινε στην ομάδα, μετά την απομάκρυνσή της από την κορυφή της Α’ Ερασιτεχνικής.
Στο άλλο ματς της ημέρας, το Νησί υποδέχεται τους Μικρασιάτες, με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει 2-1 υπέρ της ΑΕΜ, ωστόσο το εκτός έδρας γκολ του Αετού Νήσου αφήνει ανοιχτή την πρόκριση και για τους δύο.
| Αγωνες Κυπελλου περιοδου 2018-2019 (5η φάση) |
|||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Αγώνας | Γήπεδο | Ημέρα | Ημ/νία | Ώρα | Διαιτητές | ||
| 1. | Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ – Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ | ΝΗΣΟΥ | Τετάρτη | 27/02/19 | 14:45 | ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ., ΘΑΝΑΣΙΑΣ Α. | |
| 2. | ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ – ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ | ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ | Τετάρτη | 27/02/19 | 14:45 | ΖΑΜΠΑΛΑΣ Σ., ΠΑΝΟΣ Σ., ΣΠΥΡΟΓΙΩΤΗΣ Δ. | |
