image description

Πέντε αστέρων τα Σερβιανά και πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη! Η ομάδα του Νίκου Γκούρα επικράτησε με 5-0 των Γρεβενών Αεράτων και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Τηλυκράτη από τη Λευκίμμη με 0-3, περνώντας για πρώτη φορά 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αφού ακολουθούν 3 ματς με τις ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία, αλλά η ομάδα των Σερβιανών το παλεύει όσο μπορεί και δίνει μια αξιοπρεπέστατη μάχη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το ματς κύλησε σε ρυθμούς προπόνησης. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό από πλευράς θεάματος, αφού εκτός του 1-0 που έκανε ο Πολυχρόνης στο 14ο λεπτό, ελάχιστα ενδιαφέροντα πράγματα καταγράφηκαν στο ματς, οι δε φιλοξενούμενοι ήταν παντελώς ακίνδυνοι.

Τελείως διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη. Τα Σερβιανά έδειξαν περισσότερο πάθος, κυνήγησαν τα γκολ και τελικά έφτασαν σε μια πολύ άνετη επικράτηση.

Στο 48’ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τσιαφίτσα από δεξιά, ο Πάκος έγινε αποδέκτης της μπάλας, την κατέβασε με όλη του την άνεση και σούταρε στη μικρή περιοχή πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο 53’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τσιαφίτσας έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Σαλβαρά για το 3-0!

Στο 65’ σε σέντρα του Κτενά από αριστερά, ο Βασιλόπουλος Αλ. που είχε μπει πριν λίγο στο ματς, μπερδεύτηκε με τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 4-0.

Στο 68’ ο Μπλέτσας σε αντεπίθεση σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε στην πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού.

Και στο 75’ σέντρα του Κωσταμένα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά ο Ριστάνης δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0!

Για να παραμείνουν τα Σερβιανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πρέπει να κάνουν το θαύμα την επόμενη αγωνιστική και να νικήσουν εκτός έδρας τον Ναυπακτιακό, που παλεύει για την άνοδο. Ο Τηλυκράτης θα πάρει το «τρίποντο» χωρίς αγώνα από τη Φλωριάδα.

Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα στη live μετάδοση ΕΔΩ

3ος όμιλος

Μακεδονικός Φούφα-Ναυπακτιακός Αστέρας 1-1
Σούλι Παραμυθιάς-Μακεδονικός Σιάτιστας 1-0
Θρίαμβος Σερβιανών-Γρεβενά Αεράτα 5-0
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 0-1
Κρόνος Αργυράδων-ΑΟ Φλωριάδας 3-0 α.α
Τηλυκράτης Λευκάδας-ΑΕ Λευκίμμης 0-3