Οι γυναίκες του ΓΑΣ κάνοντας μέτρια εμφάνιση κατάφεραν πολύ δύσκολα να υποτάξουν την αντίσταση των γυναικών της Ένωσης Ελασσόνας παίρνοντας μια αγχωτική νίκη με 3-2 σετ.
Η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ που ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς μπήκε νωχελικά στο πρώτο σετ με αποτέλεσμα η ομάδα της Ελασσόνας να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 2-8 εκμεταλλευόμενη κυρίως λάθη της ομάδας των Ιωαννίνων. Σταδιακά η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΝΑ άρχισε να συνέρχεται και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει σε 19-19. Όμως και πάλι η Ελασσόνα με συγκέντρωση στο παιχνίδι αντέδρασε και πήρε κεφάλι με 23-21. Ου γυναίκες του ΓΑΣ αντέδρασαν καθυστερημένα και έχασαν τελικά το σετ με 23-25.
Στα επόμενα δύο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ ήταν κατά διαστήματα πιο σοβαρές, ειδικά στην αμυντική λειτουργία και κατάφεραν με όπλο κυρίως το σέρβις, αλλά και τις πολλές αντεπιθέσεις που δημιούργησαν να πάρουν εύκολα τα σετ με 25-14 και 25-16 αντίστοιχα.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ έπαθε και πάλι καθίζηση κάνοντας πολλά λάθη που δίνοντας εύκολους πόντους στην ομάδα της Ελασσόνας η οποία κατάφερε να χτίσει και πάλι διαφορά ασφαλείας και να κάνει το 13-17. Η ομάδα του ΓΑΣ έκανε την τελευταία αντεπίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 22-22. Όμως η ομάδα της Ελασσόνας για άλλη μια φορά στα κρίσιμα σημεία έδειξε πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 24-23 και να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ αφού το κατέκτησε με 24-26.
Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ οι γυναίκες τους ΓΑΣ αν και ξεκίνησαν μουδιασμένα και πίσω στο σκορ με 6-8 κατάφεραν στο τέλος να φανούν πιο αποτελεσματικές και να πάρουν το σετ με 15-10.
Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ στη Θεσσαλονίκη σε ένα επίσης καθοριστικό παιχνίδι.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(3-2): 23-25,25-14,25-16,24-26,15-10.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Παππά, Αδάμου(λ), Καρακατσιάνη, Μπόζιου, Ντέρου, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου, Στεφάνου, Τσελλίδη,Κουκουτή, Μάντη(λ), Τοπάλη.
ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου Β.): Δίρβα, Σεβαστού(λ),Παπαδοπούλου, Καλογήρου, Κορακίδη, Τσίμπα, Κυριλλίδου, Παναγιώτου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Φλούδας(Α) – Παυλάκης(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)