Ένοχους έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τους Βασίλη Γκαγκάτση, Σοφοκλή Πιλάβιο και Γιώργο Γκιρτζίκη, όπως και τα δύο πρώην μέλη της ΕΠΟ, Γιώργο Σιντόρη και Γιάννη Οικονομίδη για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Αθώος κηρύχθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Βασίλης Μάντζιος.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μια υπόθεση η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Αφορά το πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές το οποίο υπεγράφη το 2005 αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε, με την ΕΠΟ όμως να συνεχίζει να πληρώνει για αυτό. Το 2013 υπήρξε καταγγελία.

Αντίθετα, αθώοι κρίθηκαν οι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Θόδωρου Καραμελίδη και Νίκου Προύντζου για τους οποίους ο Εισαγγελέας έδρας τον προηγούμενο Νοέμβριο, είχε εισηγηθεί την ενοχή τους.

Αθώοι κρίθηκαν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, πρώην μέλη της ΕΠΟ, οι: Γιώργος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Νίκος Φύριος, Γιάννης Σιγάλας, Νίκος Ανασόπουλος, Θεόδωρος Φωτίου, Γιάννης Δεσύλας, Γιάννης Καλύβας, Ευάγγελος Μαζαράκης, Χρήστος Σάββας, Βασίλης Μάντζιος, Σπύρος Καλογιάννης, Σωκράτης Παπαδόπουλος καθώς επίσης και οι οχτώ κατηγορούμενοι από τις δύο εταιρείες, οι: Παντελής Κύρκας, Κωνσταντίνος Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδης, Κωνσταντίνος Βουρδάκης. Ιωνας Χατζηιωνάς, Γιώργος Λυγεράκης, Αθανάσιος Ισμαήλος, Αριστείδης Σταυρόπουλος.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι ποινές…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ