Τις εξοχές και όχι τα γήπεδα θα πάρουν το τριήμερο της Αποκριάς οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται για το τριήμερο. Έτσι οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις τελευταίες τους «ανάσες» πριν την τελευταία πεντάδα αγώνων του πρωταθλήματος.

Τα Σερβιανά κατάφεραν πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος να βρεθούν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 1 βαθμό διαφορά από τον Τηλυκράτη, ωστόσο ο δρόμος γίνεται πολύ πιο ανηφορικός στη συνέχεια, αφού θα αντιμετωπίσει τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με την ομάδα της Λευκάδας που έχει ευκολότερο πρόγραμμα. Εκτός των δύο προαναφερθεισών ομάδων, θεωρητικά ούτε ο Θεσπρωτός νιώθει ακόμα ασφαλής. Για τα Σερβιανά είναι σημαντικό να μπορέσουν να κάνουν κάποια έκπληξη και να πάρουν ένα από τα 3 ματς με τους πρωτοπόρους, ώστε να παιχτούν μετά όλα για όλα στα ντέρμπι των δύο τελευταίων αγωνιστικών με Τηλυκράτη και Θεσπρωτό.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ομάδων ως το φινάλε

Θεσπρωτός (32 βαθμοί): Λευκίμμη (εκτός), Φλωριάδα (νίκη στα χαρτιά με 3-0), Ναυπακτιακός (εντός), Σερβιανά (εκτός)

Σερβιανά (28 βαθμοί): Ναυπακτιακός Αστέρας (εκτός), Μακεδονικός Φούφα (εκτός), Κρόνος Αργυράδων (εντός), Τηλυκράτης (εκτός), Θεσπρωτός (εντός)

Τηλυκράτης (27 βαθμοί): Φλωριάδα (νίκη στα χαρτιά με 0-3), Γρεβενά Αεράτα, Ναυπακτιακός (εκτός), Σερβιανά (εντός), Κρόνος Αργυράδων (εκτός).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ