image description

Εταιρεία που κατασκευάζει αιολικά πάρκα θα αναλάβει να ανακατασκευάσει το γήπεδο της Ελεούσας, το οποίο θα είναι δωρεά προς το δημοτικό συμβούλιο Ζίτσας και της ομάδας. Το σχετικό θέμα πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας κατά πλειοψηφία, με τη Θύελλα Ελεούσας να εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την εταιρεία και τον Δήμο.

“Το Δ.Σ  του Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό στα μέλη του , τους αθλητές του καθώς και στο φίλαθλο κοινό της ΕΛΕΟΥΣΑΣ πως στις 26/02/2019 παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του σωματείου μας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Του Δήμου Ζίτσας .

Η παρουσία μας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Του Δήμου Ζίτσας κρίθηκε απαραίτητη ,  καθώς είχαμε την πληροφόρηση ότι θα συζητηθούν δυο θέματα που αφορούν το Σωματείο μας .

Συγκεκριμένα η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο ¨Θ.ΛΩΛΗΣ¨ , καθώς και η επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων από το Δήμο.

Μετά την εισήγηση του Δήμαρχου Του Δήμου Ζίτσας κ. ΠΛΙΑΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ  προς το Δημοτικό  Συμβούλιο η  ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί με την διαδικασία της  δωρεάς προς τον Δήμο , από την  εταιρεία   « ΑΝΕΜΟΣ», έγινε αποδεκτή κατά πλειοψηφία από Δημοτικό συμβούλιο.

Το Δ.Σ  του Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ  θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο του Δήμου Ζίτσας κ. ΠΛΙΑΚΟ ΜΙΧΑΗΛ  για την λύση που εισηγήθηκε για την κατασκευή του γηπέδου, καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο  για την θετική του  αντιμετώπιση στην  κατασκευή του γηπέδου. 

Καθώς   θεωρεί ότι με την ολοκλήρωση της  κατασκευής ενός συγχρόνου γηπέδου  ποδοσφαίρου, που θα ικανοποιεί της ανάγκες  όλων των τμημάτων μας,  δίνεται λύση σε ένα πάγιο αίτημα του σωματείου μας .

Όσο αναφορά την επιχορήγηση των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου μας ,Το Δ.Σ  του Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ  ευχαριστεί για αυτήν επιχορήγηση, καθώς θεωρεί  ότι η επιχορήγηση των Αθλητικών Σωματείων είναι απαραίτητη βοήθεια  για να μπορέσουν να προσφέρουν έργο στις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζουν”.