Λίγες μέρες μετά την ανάληψη από πλευράς Δήμου Ιωαννιτών της ανακατασκευής του πλαστικού τάπητα του υπάρχοντος γηπέδου της ΕΠΣ Ηπείρου, ήρθε η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου για την προμήθεια υλικών για την κατασκευή του νέου γηπέδου, δίπλα στο υπάρχον. Η διοίκηση της ΕΠΣΗΠ εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Ηπείρου για τις ενέργειές της.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Περιφερειακή αρχή της Ηπείρου και προσωπικά προς τον Περιφερειάρχη κύριο Αλέξανδρο Καχριμάνη, γιατί με απόφαση που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση θα χρηματοδοτήσει με το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Η απόφαση αυτή αποτελεί συνέχεια στην άριστη συνεργασία μεταξύ ΕΠΣΗΠ και Περιφέρειας και απόδειξη της προσπάθειας επίλυσης προβλημάτων στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ευελπιστούμε ότι μέσω των κοινών μας δράσεων και στο μέλλον, θα επιτυγχάνονται ακόμη πιο υψηλοί στόχοι προς όφελος του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Για  την Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βρακάς Κων/νος                                  Δαβής Παναγιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ