Ούτε αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρουν να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη οι Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι, με την ατυχία να μη λέει να αποχωριστεί φέτος την κυανόλευκη ομάδα. Και οι δύο έκαναν νέες μαγνητικές προχθές, αλλά οι τραυματισμοί τους εξακολουθούν να τους ενοχλούν. Ο μεν Κρίζμαν αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις, ειδικά όταν πάει να ανεβάσει ένταση, ενώ ο Γεωργιανός μπακ έχει μία σύσπαση στον τετρακέφαλο, που αν δεν ξεκουραστεί κι άλλο θα εξελιχθεί σε θλάση.

Η τρίτη σίγουρα απουσία στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα είναι εκείνη του Τζημόπουλου, που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε στα δύο παιχνίδια με ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης για την 25η και 28η αγωνιστική αντίστοιχα.

Στη σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, υπήρξαν και κάποιες ακόμα απουσίες, που όμως δεν ανησυχούν ιδιαίτερα. Ο Μάνος που έφαγε μία σκαριά στη Λαμία έκανε ατομικό, όπως επίσης και ο Ξύδας. Ένα μικρό πρόβλημα έχει και ο Κάστρο, που όμως συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα. Μετά την ΑΕΛ που θα υπάρξει διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, θα έχει την ευκαιρία κι αυτός και η υπόλοιπη ομάδα να αποφορτιστούν.

Το μοναδικό ευχάριστο νέο είναι η επιστροφή του Παμλίδη, ο οποίος από σήμερα ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Θα επιστρέψει επίσης ο τιμωρημένος Αλέξης Μιχαήλ.

Για σήμερα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις ταχυδύναμης για ξεκίνημα και στη συνέχεια το προπονητικό τιμ είχε ετοιμάσει ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και δημιουργίας φάσεων σε διπλό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές, την Πέμπτη στις 12, στο ΠΕΑΚΙ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ