image description

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στον δεύτερο όμιλο της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με Δανία, Αγγλία και Τσεχία, είναι ο λόγος που αναβλήθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος Κ19 της Super League για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Έτσι τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής θα μετατεθούν σε άλλη ημερομηνία.

Χωρίς αγωνιστική δράση, όμως, θα μείνουν και οι ομάδες Κ17 και Κ15, που έχουν το τελευταίο προγραμματισμένο ρεπό τους και μπαίνουν αμέσως μετά στην τελική ευθεία.

Ωστόσο, η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει μεσοβδόμαδα το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θα είναι χωρίς τους διεθνείς τους το άλλο Σαββατοκύριακο και ζήτησαν από τον ΠΑΣ να συναινέσει σε αλλαγή ημερομηνίας, ώστε να παίξει πλήρης. Παρότι η αλλαγή μέρας δημιουργεί προβλήματα απουσιών στην ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, εν τούτοις ο ΠΑΣ συναίνεσε στο αίτημα του ΠΑΟΚ.

Καθώς το πρωτάθλημα Κ17 μπήκε στην τελική του ευθεία, ο ΠΑΣ έχει να δώσει 3 ακόμα παιχνίδια , στα οποία θα χρειαστεί νίκη επί της προτελευταίας ΑΕΛ στα Γιάννινα και ίσως και μια ισοπαλία με τον Άρη την τελευταία αγωνιστική για να είναι σίγουρα στα πλέι-οφ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να παίξει κατά σειρά με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Άρη (εκτός).

Από 4 ματς έχουν Παναιτωλικός και Άρης, που όμως παίζουν και μεταξύ τους και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Παναιτωλικός: ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΛ (εκτός), Άρης (εντός), Ξάνθη (εκτός)

Άρης: Ξάνθη (εκτός), Λαμία (εντός),  Παναιτωλικός (εκτός), ΠΑΣ (εντός)