image description

Την τελευταία τους προπόνηση έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα πριν από το ματς της χρονιάς με την ΑΕΛ, όπου οι “κυανόλευκοι” θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες απευθείας παραμονής ή έστω να πάρουν ένα ισχυρό προβάδισμα για τη θέση του μπαράζ.

ο πρόγραμμα τους σήμερα να περιλαμβάνει τις οδηγίες του προπονητικού team για αύριο, ασκήσεις αντοχής, “κορόιδο” και λειτουργία στατικών φάσεων για τελείωμα.

Για μία ακόμα αγωνιστική θα απουσιάσουν οι Κρίζμαν, Σεργκελασβίλι, Ξύδας και Σιόντης που είναι τραυματίες, με τη διακοπή που ακολουθεί για τις Εθνικές ομάδες να βοηθάει στην επιστροφή τους αμέσως μετά. Τιμωρημένος είναι ο Τζημόπουλος που θα λείψει κι αυτός.

Παράλληλα σήμερα έγινε γνωστό ότι κλήθηκε στην Εθνική Παίδων ο Παύλος Γροσδάνης της ομάδας Κ17, που θα λάβει μέρος στα παιχνίδια της Εθνικής για την Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, προσφάτως ο Γροσδάνης είχε αγωνιστεί σε φιλικά στη Βόρεια Ιρλανδία και συμμετείχε και στις προπονήσεις της Εθνικής, όπου άφησε θετικές εντυπώσεις. Nα σημειωθεί, ότι ο όμιλος του Elite Round της Εθνικής Παίδων Κ17 θα διεξαχθεί στην Ελβετία και οι ημερομηνίες των αγώνων είναι: 25/03/2019 Ισπανία-Ελλάδα, 28/03/2019 Ουκρανία-Ελλάδα και 31/03/2019 Ελλάδα-Κόσσοβο.

Έτσι την επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΣ θα έχει 4 παίκτες που θα ενσωματωθούν σε Εθνικές, τους Νεοφώτιστο Μιχαήλ (Εθνική Κύπρου), Άντι Λίλα (Εθνική Αλβανίας), Στέφανο Ευαγγέλου (Εθνική Ελπίδων) και Παύλο Γροσδάνη (Εθνική Παίδων).

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα είχε λάβει για πρώτη φορά μέρος τις δύο προηγούμενες μέρες και ο Αλέξανδρος Λώλης της Κ17, ένα ακόμα από τα παιδιά που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα υποδομών.