Αλλαγή στον διαιτητή του αγώνα του αυριανού σημαντικού ντέρμπι ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, λόγω τραυματισμού του Σιδηρόπουλου. Έτσι, νέος διαιτητής ορίστηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος δεν είναι στον πίνακα των διεθνών, αλλά από τους έμπειρους διαιτητές, που φέτος έχει διευθύνει 9 παιχνίδια, μεταξύ αυτών το ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα του Α’ γύρου, όπου ο ΠΑΣ είχε κάποια παράπονα, αλλά κυρίως από τους πλάγιους και δευτερευόντως για την αποβολή του Τσικάρσκι, ενώ το δεύτερο φετινό ματς που σφύριξε ήταν το ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης.

Επίσης είχε διευθύνει και το περσινό ισόπαλο 1-1 του πρωταθλήματος στο AEL FC Arena.

Ακόμα είχε διευθύνει τον Οκτώβριο του 2017 το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που ο ΠΑΣ νίκησε με ανατροπή 3-1 την ομάδα των Χανίων.

Τον Ιανουάριο του 2017 είχε διευθύνει το επίσης νικηφόρο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο, όπου είχε σπάσει μια μακρά παράδοση εναντίον του.

Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι από εκείνο με τον Πανιώνιο πηγαίνει πολύ πιο μακριά, στις 10 Οκτωβρίου του 2011, όπου και  είχε σφυρίξει σε αγώνα ΠΑΣ-Πανιωνίου, με αποτέλεσμα τότε το 0-0.

Ο Ζαχαριάδης σφυρίζει σήμερα 33,11 φάουλ κατά μέσο όριο και δείχνει 5,56κίτρινες.

Βοηθοί του Ζαχαριάδη θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας) και Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και παρατηρητής ο Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά).

Οι ορισμοί ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ