Ο Απόστολος Σκόνδρας τόνισε πως η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, στάθηκε στη μέγαλη προσπάθεια της ομάδας και τη δουλειά που έκανε μεσ’ στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς για μια ακόμα φορά στις λεπτομέρειες δεν ήρθε η νίκη. Λείπει η τελική προσπάθεια και το γκολ κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξουν οι ίδιοι για να σώσουν την κατηγορία, όπως είπε.

«Από άποψη τελικών προσπαθειών είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει εντός έδρας. Νομίζω ότι η Λάρισα, πέρα από ένα σουτ στο β’ ημίχρονο, δεν μας έκανε κάτι άλλο. Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, δουλέψαμε αρκετά, έπαιζε μαζική άμυνα η αντίπαλη ομάδα, αλλά εμείς βγάλαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Μένουν άλλα 5 παιχνίδια, κάθε ματς είναι τελικός και δεν γυρνάει πίσω. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια και να παίζουμε έτσι όπως σήμερα, η τύχη θα μας γυρίσει, θα βάλουμε το γκολ και θα πάρουμε τους βαθμούς».

Για την αποβολή του Νούνιτς: «Σίγουρα ήταν ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Όλοι οι παίκτες, όμως, προσπαθήσαμε και κάναμε κατάθεση ψυχής. Δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος παίζει πίσω μαζικά πίσω από την μπάλα. Προσπαθήσαμε, δεν μπήκε το γκολ, δεν πειράζει, αν είμαστε έτσι και μετά θα έρθει η νίκη.

Έχουμε αλλάξει νοοτροπία στο παιχνίδι μας εδώ και 1-1,5 μήνα, παρουσιαζόμαστε αρκετά καλοί. Συνήθως χάνουμε στις λεπτομέρειες προς τα τελευταία λεπτά. Μας λείπει το γκολ σε όλα τα ματς, γι’ αυτό και δεν έχουμε ανέβει βαθμολογικά».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι αυτό θα αλλάξει: «Σίγουρα. Πρέπει να το κάνουμε εμείς να αλλάξει. Εμείς είμαστε που αγωνιζόμαστε, πρέπει να το κάνουμε να αλλάξει έτσι κι αλλιώς, δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ