Άσχημο απόγευμα Σαββάτου για τις γυναίκες του ΓΑΣ στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2, οι οποίες σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι για να μπορέσει να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία και να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, δεν ανταποκρίθηκαν πλήρως. Οι Γιαννιώτισσες προηγήθηκαν στα σετ με 1-0 και μάλιστα με σκορ που προμήνυε περίπατο (25-12), όμως έμεινε εκεί το μυαλό τους και έχασαν τα επόμενα 3 σετ, μην παίρνοντας ούτε βαθμό από το παιχνίδι.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ ισοπέδωσε κυριολεκτικά την ομάδα της Σταυρούπολης και μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι με σωστή ανάπτυξη, πολλές τελειωμένες φάσεις και τέλεια αμυντική λειτουργία το κατέκτησε εύκολα με 25-12.
Στο 2ο, 3ο και 4ο σετ είχαμε εκπομπή σήματος κινδύνου αφού οι γυναίκες του ΓΑΣ έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο δεν είχαν καθόλου καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι, έχασαν πάρα πολλά σέρβις και γενικά δε μπορούσαν να τελειώσουν φάσεις σε αντίθεση με το 1ο σετ. Η ομάδα της Σταυρούπολης απλώς περιόρισε τα λάθη και εκμεταλλευόμενη ην αδράνεια των κοριτσιών του ΓΑΣ πήρε τα σετ έστω και οριακά με 21-25,22-25 και 22-25 αντίστοιχα.
Ακολουθεί το παιχνίδι με τον  ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ το Σάββατο 23/3/2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό της Λιμνοπούλας.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(1-3): 25-12,22-25,21-25,22-25.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Παππά, Αδάμου(λ), Καρακατσιάνη, Μπόζιου, Ντέρου, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου, Στεφάνου, Κουκουτή, Μάντη.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Παπουλίδου, Πετρουλάκη/λ, Καμφορίδου, Βουγιουκλίδου, Νικούλη, Τζοβένου, Παπάζογλου, Πανταζή, Δαμιανίδου, Καραγιάννη/λ, Χυτίρογλου, Γκαγκάρη, Παπαδοπούλου, Σαριδάκη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ