image description

Τον τελευταίο της αγώνα εντός έδρας για φέτος έδωσε η νεανική ομάδα των Ιωαννίνων απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών, των Λύκων Αιγιαλείας. Η ομάδα της Αχαΐας πήρε τη νίκη με 5-0.

Η ομάδα του Αιγίου έχοντας στη σύνθεσή της έμπειρες αθλήτριες σε θέσεις κλειδιά αλλά και νεαρές ταλαντούχες παίχτριες, πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία γκολ στο δεύτερο με τη νεαρή Παπαπέτρου, τη Λαλιώτη Γ. και την Παπαδοπούλου να σκοράρει δυο φορές.

Επόμενος αγώνας για τη νεανική ομάδα των Ιωαννίνων είναι για το Κύπελλο Κορασίδων, την ερχόμενη Κυριακή 24-03-2019 στις 12:30 στα Τρίκαλα. Για πρώτη φορά η ομάδα της Ανατολής θα έχει τη δυνατότητα να αναμετρηθεί με ομάδα ίσης ηλικιακής αξίας (αθλήτριες έως 16 ετών). Η ομάδα των Νέων Τρικάλων βέβαια είναι η περσινή φιναλίστ και φετινό φαβορί του θεσμού. Φέτος είναι πρωτοπόρος και αήττητη στον όμιλό της στη Γ’ Εθνική. Οπότε ο μεταξύ τους νοκ άουτ αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 31-03, εκτός έδρας, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Ατρομήτου Ζαρουχλέικων Αχαΐας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Χάρης Πανταζής): Κοσμά Σοφία, Αθαναϊλίδου Μαρία (66 Μπάρλη Ανθή), Πάνου Χριστίνα (63 Γκουργκούλη Κυριακή), Κοφίνα Άννα Σάρρα, Χαραλαμποπούλου Φωτεινή, Πριλιγκου Ισαβέλα, Φώτη Κατερίνα, Σπηλιά Αναστασία, Μπούρη Ελπίδα (9 Καλαμπακιώτη Σοφία), Μπολιεράκη Ελένη (46 Πετειναρέλη Δήμητρα), Καϊτατζή Μόνικα. Αναπληρωματικές οι Σύρμα Βιβιάννα, Ευθυμιάδη Χριστίνα.

ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Παπαϊωάννου Βασίλειος): Βασιλείου Α., Νικολάου Δ., Νικολάου Χ., Παπαδοπούλου Ε., Φάτσια Ι. (73 Ρούση), Ευγενοπούλου Γ. (70 Βασιλείου Ε.), Παπαδοπούλου Α., Βλάχου Π., Παπαπέτρου Μ., Λαλιώτη Σ., Μητροπούλου Ο. (46 Κοντογιάννη).

Διαιτητές της αναμέτρησης: Στεφάνου Στέφανος, Παπαλαζάρου Γεώργιος, Ράπτης Ιωάννης της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

  • Α.Ο. Ανατολής – Α.Ο. Λύκοι Αιγιαλείας: 0-5 (ΑΝΑΤΟΛΗΣ: Παπαπέτρου, Λαλιώτη Γ., 2*Παπαδοπούλου)
  • Κεραυνός Θεσπρωτικού – Α.Ο. Κέρκυρα 1996: 3-2 (ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Αδάμ, 2*Κατσάνου – 2*Χρισικοπούλου)
  • Νίκη Προαστίου – Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αχαΐας: 1-2 (ΝΙΚΗΣ: Έρδα – Μακρή, Νιφορά)
  • Ρεπό: Πανλευκάδιος

Η βαθμολογία μετά και την 10η αγωνιστική:

  1. Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αχαΐας 25
  2. Λύκοι Αιγιαλείας 25
  3. Κεραυνός Θεσπρωτικού 10
  4. Νίκη Προαστίου Αχαΐας 9
  5. Πανλευκάδιος 7
  6. Α.Ο. Κέρκυρα 6
  7. Α.Ο. Ανατολής 3

Για το κύπελλο κορασίδων επόμενη αγωνιστική (24-03-2019):

  • Νέες Τρικάλων – Α.Ο. Ανατολής (12:30)

Για το πρωτάθλημα επόμενη η 11η αγωνιστική (31-03-2019):

  • Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αχαΐας – Α.Ο. Ανατολής
  • Λύκοι Αιγιαλείας – Α.Ο. Κέρκυρα 1996
  • Πανλευκάδιος – Κεραυνός Θεσπρωτικού
  • Ρεπό: Νίκη Προαστίου Αχαΐας