Η κανονική περίοδος βρήκε το IBC να τελειώνει την κανονική περίοδο με ρεκόρ 18-0 και η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου δεν θα έχει πολύ χρόνο για ξεκούραση, αφού ξεκινάνε κατευθείαν τα πλέι-οφ. Το ερχόμενο Σάββατο οι Γιαννιώτες υποδέχονται τον Λέοντα Μεσολογγίου που τερμάτισε 2ος στον Α’ Όμιλο της ΕΣΚΑΒΔΕ και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του πρωταθλήματος. Το IBC θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και η πρόκριση θα κριθεί στις 2 νίκες.

Η ομάδα απηύθυνε πρόσκληση στον κόσμο να δώσει το «παρών» στο νέο κλειστό το ερχόμενο Σάββατο, ώστε τα Γιάννενα να αποκτήσουν μία ακόμα ομάδα μπάσκετ στη Γ’ Εθνική.

Στο μεταξύ, εν αναμονή τελούν Σπάρτακος, Πρωτέας Ηγουμενίτσας και ΓΕ Αγρινίου για το ποιοι θα αποτελέσουν το άλλο ζευγάρι. Η ομάδα του Πρωτέα πήγε χωρίς δελτία στην Άρτα και αναμένεται η απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Το κάλεσμα του IBC

Το τέλος της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ βρήκε την ομάδα μας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Βόρειου Ομίλου, αποτέλεσμα μιας αξιοσημείωτης αήττητης πορείας.
Σκυτάλη παίρνει η διαδικασία των play-offs με το IBC να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό τον Λέοντα Μεσολογγίου, έναν αξιόλογο αντίπαλο που κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση του Νότιου Ομίλου.

Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στο ποια από τις δυο ομάδες θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στις δυο νίκες, με το IBC να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ´ Εθνική κατηγορία.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ