Την ευκαιρία να θυμηθούν τα ποδοσφαιρικά τους χρόνια είχαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα που συναντήθηκαν στο γήπεδο Ταγαράδων Θέρμης. Ο ΠΑΣ, λόγω και του ότι ήταν και πιο νεανικός, νίκησε με 1-4. Έστω και σε επίπεδο «βετεράνων» μία νίκη επί μιας ομάδας που αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους «κακούς δαίμονες», όταν ο ΠΑΣ τον αντιμετώπιζε εκτός έδρας!

Συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων, είναι τρεις ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα και των δύο. Σέμος, Κορμαρής αγωνίστηκαν κιόλας, ο πρώτος και με τους δύο, ενώ ο Λάκης Παπαϊωάννου ήταν εκεί για να ξαναδεί από κοντά φίλους. Το «παρών» έδωσε και ο γνωστός τραγουδιστής και φανατικός φίλος του Ηρακλή, Πασχάλης Τερζής.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο ΠΑΣ νίκησε με 1-4. Τα γκολ πέτυχαν στο 8’ ο Γήτας, στο 15’ ο Μητσόπουλος, στο 28’ ο Τσιατούρας στο 47’ ο Λιάκος και στο 60’ ο Σέμος που αγωνίστηκε και με τις δύο ομάδες, μείωσε σε 1-4.

Ηρακλής: Κορμαρής, Σέμος, Άκρας, Αμαραντίδης, Τσιρίκας,Λαμπριανίδης, Χαντζόγλου, Βέλλιος, Ντινόπουλος, Δαλαμπίρας, Καραλής, Κουγιουμτζίδης, Δρακίδης, Αϊδινίου

ΠΑΣ Γιάννινα: Ντέτσικας, Γήτας, Σέμος, Μητσόπουλος, Λαδιάς, Τσιατούρας, Βαρτζιώτης, Γιάτσος, Γκαρόζης, Μπουτσουρής, Κώστας, Στεργίου, Σκούφαλης, Κουβεντάρης, Παπαβασιλείου, Κατερίνης, Οικονόμου, Κλείτσας, Λιάκος, Γιαννάκης, Γκολφινόπουλος, Παπαρούνας, Χαρίσης

Δείτε τις φάσεις στο παρακάτω βίντεο που ανήκει στην καμεραμάν, Σάκη Σούλη, όπως και η φωτογραφία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ