Το μεγάλο «μπαμ» ετοιμάζονται να κάνουν στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ οι ομάδες του Ηρακλή Ιωαννίνων και του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, η διοικούσα επιτροπή της ξεκινά τις διαδικασίες να αποκτήσει τμήμα βόλεϊ, προχωρώντας σε συγχώνευση με τον σύλλογο του Κώστα Ζιώγου, που εδώ και πολλά χρόνια «σαρώνει» όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα σε τοπικό επίπεδο και συμμετέχει σε όλες τις τελικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΠΑΣ Γιάννινα: 

Από τη νέα αγωνιστική χρονιά, τα Γιάννενα θα έχουν μια νέα γυναικεία ομάδα στα πρωταθλήματα βόλεϊ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο αθλητικό «σπίτι» των Ιωαννίνων και ο Ηρακλής Ιωαννίνων, σύλλογος με χρόνια και σημαντική παρουσία στο γυναικείο βόλεϊ, συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί και οι διαδικασίες συγχώνευσης έχουν ήδη ξεκινήσει. Ορίζοντας ολοκλήρωσής τους, είναι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, να υπάρχει μια καινούργια ομάδα.

Η νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ της πόλης θα έχει το όνομα του ΠΑΣ και θα συνδυάσει το προπονητικό δυναμικό του Ηρακλή, με head coach τον κ. Κώστα Ζιώγο και τη διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC που αποτελούν οι κ.κ. Γιώργος Μάστακας, Τόλης Μιχαήλ και Γιάννης Ζήκος

Με αυτή τη συνεργασία προσδοκούμε και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με αυτά της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ακόμα μεγαλύτερα.

Θέλουμε να στηρίξουμε σωστά την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, να προάγουμε συνεργαζόμενοι-ες το αθλητικό «προϊόν» της πόλης, να φτιάξουμε σωστούς συλλόγους που θα κερδίζουν στο παρκέ και εκτός αυτού.

Από τη νέα αγωνιστική χρονιά λοιπόν, η ισχύς εν τη ενώσει!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ