image description

Την ακύρωση της αναδιάρθρωσης ακόμα και σήμερα θα μπορούσαν να αποφασίσουν οι ΠΑΕ της Super League, αν δεν υπήρχαν οι ενδοιασμοί για το τι θα γίνει με τις 7 ομάδες που έχουν τηλεοπτικά συμβόλαια με την ΕΡΤ. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε από τον συνεταιρισμό να οριστεί αντιπροσωπεία που θα προχωρήσει σε συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη. Το ραντεβού αυτό θα γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, Τετάρτη ή Πέμπτη.

Από τις ομάδες που διαφωνούν κάθετα με τη ματαίωση της αναδιάρθρωσης είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είτε συμφωνούν είτε δείχνουν πιο διαλλακτικοί στο να βρεθεί κάποια λύση, καθώς δεν θέλουν πρωτάθλημα 14 ομάδων ούτε θεωρούν ότι τα πλέι-οφ θα είναι ελκυστικά.

Μέσα στο συμβούλιο εκφράστηκαν απόψεις να ζητηθεί συνάντηση ακόμα και με τον Πρωθυπουργό για να δοθεί λύση, αλλά δεν θέλουν στην παρούσα φάση οι ΠΑΕ να παρακάμψουν τον Βασιλειάδη και να ανοίξουν κόντρα μαζί του. Δεν αποκλείεται, όμως, να ζητηθεί και κάτι τέτοιο, αν επιδειχθεί αδιαλλαξία από πλευράς Υπουργού.

Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό Δ.Σ. ήταν ο κ. Γιώργος Χριστοβασίλης και ο γενικός αρχηγός κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.