Το Σάββατο, 23/3/2019, στο πλαίσιο των Ημερών Γαλλικής Κουζίνας, το Boutique Hotel & Spa KORES στη Βίτσα Ζαγορίου διοργανώνει μια γαστρονομική και μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην κουζίνα της Βρετάνης της βόρειας Γαλλίας.

Η εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 14:00 το μεσημέρι, οργανώνεται με την συνεργασία της Υποπροξένου της Γαλλίας στα Ιωάννινα κας Ελένης Παγκρατίου, της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου και του μουσικού συγκροτήματος Beer for Brteakfast. Κατά τη διάρκειά τηςι συνδαιτυμόνες θα δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα της Βρετάνης  όπως Σαλάτα Ντυ Μπαρυ , Κρέπα, Τεμπάλ  ενώ ξεχωριστή θέση θα έχει το φημισμένο Kig Ha Farz. Για το επιδόρπιο δε, ο σεφ θα ετοιμάσει τα βρετόνικα γλυκά κουίν αμμάν και σαμπλέ μπρετόν.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά οι Beer for Breakfast με κομμάτια από την Βρετάνη, τα κέλτικα έθνη και την παλιά Ευρώπη.

Για την Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου «Αλέξανδρος Γιώτης» η εκδήλωση αυτή αποτελεί και φόρο τιμής στην Βρετόνικη, εκ μητρός, καταγωγή του Ιδρυτή και πρώτου Προέδρου της Αλέξανδρου Γιώτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ