Δικαιώθηκε καί σε β’ βαθμό η Προοδευτική για την απουσία ιατρού με την Καρδίτσα

0

Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αφορούσε την παρουσία οδοντιάτρου ως ιατρού αγώνα στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ακαδημία Ελπίδων Καρδίτσας-Προοδευτική Περάματος για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Η Προοδευτική είχε δικαιωθεί σε α’ βαθμό κερδίζοντας το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 0-3, με την Εφέσεων της ΕΠΟ να επικυρώνει το ορθόν της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής και απλά να μειώνει την επιβολή προστίμου στο σωματείο της Καρδίτσας από 1.000 σε 166,66 ευρώ.

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 1994 κατά του αθλητικού σωματείου Α.Ο. Προοδευτική. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθμ. 94/2019 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.  κατά τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας. Κρατεί και δικάζει επί της με αριθμ. 25/2019 υποβληθείσας από το εκκαλούν ένστασης. Δέχεται την ένσταση. Επιβάλλει  σε βάρος του εκκαλούντος  τη χρηματική ποινή  ύψους  εκατό  εξήντα  έξι ευρώ και εξήντα έξι (166, 66) λεπτών.

Σχόλια

Comments are closed.