Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αφορούσε την παρουσία οδοντιάτρου ως ιατρού αγώνα στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ακαδημία Ελπίδων Καρδίτσας-Προοδευτική Περάματος για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Η Προοδευτική είχε δικαιωθεί σε α’ βαθμό κερδίζοντας το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 0-3, με την Εφέσεων της ΕΠΟ να επικυρώνει το ορθόν της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής και απλά να μειώνει την επιβολή προστίμου στο σωματείο της Καρδίτσας από 1.000 σε 166,66 ευρώ.

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 1994 κατά του αθλητικού σωματείου Α.Ο. Προοδευτική. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθμ. 94/2019 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.  κατά τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας. Κρατεί και δικάζει επί της με αριθμ. 25/2019 υποβληθείσας από το εκκαλούν ένστασης. Δέχεται την ένσταση. Επιβάλλει  σε βάρος του εκκαλούντος  τη χρηματική ποινή  ύψους  εκατό  εξήντα  έξι ευρώ και εξήντα έξι (166, 66) λεπτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ