Η χαλαρή εβδομάδα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με πρόγραμμα που περιλάμβανε δημιουργικές ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδια τακτικής. Ήταν μια αποφόρτιση που χρειαζόταν οπωσδήποτε η «κυανόλευκη» ομάδα λίγο πριν τα δύο καθοριστικότερα παιχνίδια της σεζόν, όπου θα πάει σε Λιβαδειά και ΟΦΗ στοχεύοντας στο να φύγει με δύο θετικά αποτελέσματα για να κρατήσει τις ομάδες αυτές από κάτω της. Αν μάλιστα κατακτήσει τουλάχιστον 4 βαθμούς στα ματς αυτά, θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα στο να «καπαρώσει» τη θέση του μπαράζ.

Ο Γιάννης Πετράκης περιμένει ότι από Δευτέρα θα έχει την πιο ευχάριστη εβδομάδα εδώ και πολλούς μήνες, μιας και θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα οι Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι και με την επιστροφή σταδιακά και των διεθνών, ο ΠΑΣ Γιάννινα ουσιαστικά θα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές! Έτσι, λοιπόν, οι δύο «τελικοί» με Λεβαδειακό και ΟΦΗ θα είναι με όλα τα «όπλα» στη… «φαρέτρα» (με ΟΦΗ θα λείπει ο τιμωρημένος Κάστρο), γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ θα έχουν ρεπό και ότι η προπόνηση της Δευτέρας 25 Μαρτίου θα γίνει στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ