Το ήθελε πολύ και το πήρε με συνοπτικές διαδικασίες. Η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον ουραγό Γ.Σ. Δράμας, ώστε να διατηρήσει την 9η θέση της βαθμολογίας και την πέτυχε. Ο ΓΑΣ επικράτησε με 3-0 σετ και πρόσθεσε 3 πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό.

Το παιχνίδι στο πρώτο σετ κυλούσε με τις ομάδες να πηγαίνουν αγκαλιά στο σκορ μέχρι το 18-18 χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να μπορεί να ξεφύγει . Ο ΓΑΣ όμως κατάφερε στο σημείο αυτό με ατομικές κυρίως ενέργειες να κάνει το 20-18. Η μικρή αυτή διαφορά συντηρήθηκε βασανιστικά μέχρι το τέλος του σετ με την ομάδα του ΓΑΣ να το κατακτά τελικά με 25-22.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα των γηπεδούχων βελτιώθηκε κυρίως στην υποδοχή η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η ομάδα της Δράμας περιορίστηκε επιθετικά από το μπλοκ του ΓΑΣ και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα των αντεπιθέσεων αλλά και το καλό σέρβις τα κορίτσια πήραν μια διαφορά ασφαλείας κάνοντας το 20-16. Η σταθερότητα και ηρεμία στο παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του σετ το οποίο και κατέκτησαν τελικά με 25-19.
Στο 3ο και τελευταίο σετ η ομάδα της Δράμας ήταν αρχικά πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα του ΓΑΣ καθώς με ένα σερί επιθετικών επιλογών αλλά και καλό σέρβις έκανε το 5-11. Τα κορίτσια του ΓΑΣ άρχισαν να συνέρχονται σταδιακά και κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι στο 16-16. Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα του ΓΑΣ, η οποία με καλό σέρβις, αλλά και καλή αμυντική διάταξη μπόρεσε να περιορίσει τις Δραμινές αθλήτριες και να πάρει τελικά το σετ με 25-19.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ(3-0): 25-22, 25-19, 25-19.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Υφαντής): Στεφάνου, Αδάμου(λ), Καρακατσιάνη, Σαρλή, Μπόζιου, Ντέρου, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου , Κουκουτή.
ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ(Ηλιόπουλος): Δασκάλου, Κόσσου/λ, Τόλλιου, Ναλμπάντη, Κεραμιτσοπούλου, Νικολαόγλου, Δεμερτζή, Μακρή Κ., Μακρή Νεφ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Αποστόλου(Α) – Γκοργκόλης(Β) – Χρήστου(Σ)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ