Έναν πολύτιμο βαθμό κατέκτησαν τα Σερβιανά επί του πρωτοπόρου Μακεδονικού Φούφα και διατήρησαν ζωντανές κάποιες ελπίδες παραμονής, αν και ο Τηλυκράτης απομακρύνθηκε πλέον στο +4.

Οι Γιαννιώτες παίζοντας προσεκτικά στην άμυνα και «χτυπώντας» στις αντεπιθέσεις, κατάφεραν να προηγηθούν στο 26’ με κεφαλιά του Μπλέτσα, έπειτα από σέντρα του Ηλία, αλλά στο 75’ ισοφαρίστηκαν και έχασαν την ευκαιρία να κρατάνε αποκλειστικά στα χέρια της την παραμονή, καθώς έχουν παιχνίδι με τον Τηλυκράτη σε 2 αγωνιστικές.

Ο Φούφας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 23’ ο Τοπάλης με εκτέλεση φάουλ απείλησε, αλλά ο Αρχοντάκης απέκρουσε.

Στο 35’ σε σέντρα σουτ του Τοπάλη, η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Αρχοντάκη.
Στο β’ μέρος ο Φούφας είχε καλή ευκαιρία με τον Ματούλα στο 50’ και τα Σερβιανά με τον Πολυχρόνο στο 55’.

Στο 75’ έγινε τελικά το 1-1, όταν ο Μαυροματίδης σέντραρε από αριστερά, ο Φωτιάδης έκανε το γύρισμα στον Χάιτα και αυτός από κοντά δεν αστόχησε.

Στο 80ο λεπτό τα Σερβιανά έχασαν νέα ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στο σκορ, όταν ο Μπλέτσας έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, αλλά ο Μπίντσης αντέδρασε σωστά και αποσόβησε το γκολ.

Ο Φούφας τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φωτιάδη.

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης Ι., Χαραλαμπίδης (50ο Σιδηρόπουλος), Δινοβίτσης (56ο Σβίρος), Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος (56ο Μπίντσης Ν.), Φωτιάδης, Ματούλας (84ο Σέχι), Χάιτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης.

Θρίαμβος Σερβιανών: Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (80ο Νάνος), Βράχνος, Πάκος, Τσιαρίτσας (64ο Κωσταμένας), Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας (84ο Ριστάνης), Τσουμάνης.

3ος όμιλος
ΑΕ Λευκίμμης-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 1-2
Θεσπρωτός-ΑΟ Φλωριάδας 3-0 α.α
Μακεδονικός Φούφα-Θρίαμβος Σερβιανών 1-1
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-Σούλι Παραμυθιάς 2-1
Κρόνος Αργυράδων-Ναυπακτιακός Αστέρας 0-0
Τηλυκράτης Λευκάδας-Γρεβενά Αεράτα 5-0
Ρεπό: Μακεδονικός Σιάτιστας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ