Ένα απίθανο στατιστικό έχει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Γιάννης Πετράκης δεν κατάφερε ποτέ να παρατάξει ίδια αρχική ενδεκάδα για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές! Πότε οι τραυματισμοί, πότε οι κάρτες, πότε η ετοιμότητα των παικτών που ήρθαν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και τον Ιανουάριο, ανάγκαζαν τον τεχνικό του ΠΑΣ να τροποποιεί συνεχώς το αρχικό του σχήμα, άλλοτε αλλάζοντας έστω έναν παίκτη και άλλοτε περισσότερους.

Το ροτέισον έφτασε φέτος τους 30 ποδοσφαιριστές, αλλά σπάνια κατάφερναν να παίζουν οι ίδιοι για αρκετό καιρό μαζί.

Ακόμα και στη διάταξη της άμυνας, των χαφ ή των επιθετικών, ακόμα κι εκεί οι εναλλαγές ήταν πάρα πολύ συχνές, με αποτέλεσμα να χάνεται συχνά η «χημεία».

Το σερί του ΠΑΣ «τρέχει» για 26 αγωνιστικές και δεν θα σταματήσει εδώ, αφού με τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ θα είναι πιο πλήρης από ποτέ τη φετινή σεζόν, έχοντας τις επιστροφές Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι, άρα η ενδεκάδα θα είναι πάλι διαφορετική από το προηγούμενο ματς με την ΑΕΛ, ενώ με τον ΟΦΗ θα λείπει ο Κάστρο και με τον Αστέρα Τρίπολης ο Τζημόπουλος, οπότε η… πρόγνωση δείχνει ότι και η επόμενη τριάδα αγώνων θα έχει σίγουρα έστω μία τροποποίηση από τον εκάστοτε προηγούμενο αγώνα.

Με τις γνωστές απουσίες η προπόνηση

Παρά τα όποια προβλήματα, πάντως, ο ΠΑΣ πηγαίνει με πλήρη σύνθεση για τον «τελικό» της Λιβαδειάς, ίσως για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος! Λείπουν, βέβαια, οι Λίλα, Σκόνδρας και Λέο, αλλά ο μεν Λίλα είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, λόγω των καλών εμφανίσεων του Κάστρο, για τη θέση του Σκόνδρα υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές από Τζημόπουλο, Μιχαήλ και Κάργα, ενώ αντί του Λέο θα δούμε τον Κρίζμαν.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές έδωσαν έμφαση σε παιχνίδια υποομαδικής τακτικής και στατικών φάσεων.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα την Τετάρτη στις 11, στο ΠΕΑΚΙ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ