Ραντεβού θα έχει σήμερα (Τετάρτη 27/3) αντιπροσωπεία της Super League υπό τον πρόεδρό της κ. Μπαταγιάννη, με τον Υφ. Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Αν και από πηγές του υπουργού ξεκαθαρίστηκε ότι δεν πρόκειται να συζητήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης, το οποίο το θεωρεί λήξαν, η σύνθεση και μόνο της αντιπροσωπείας που θα τον επισκεφθεί μαρτυρά και το αντικείμενο της συζήτησης. Στο γραφείο του κ. Βασιλειάδη, λοιπόν, θα βρεθούν, εκτός του κ. Μπαταγιάννη, καί εκπρόσωποι από ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Λαμία, Λεβαδειακό και Απόλλωνα.

Είναι δεδομένοι οι προβληματισμοί στη Λίγκα για τη μείωση των ομάδων σε 14, καθώς το πρωτάθλημα θα είναι πολύ μικρό, οι ποδοσφαιριστές θα είναι 5 μήνες σε απραξία και θα δημιουργηθεί θέμα και με την Εθνική αν προκριθεί στα τελικά του Euro, αφού οι παίκτες θα έχουν τελειώσει πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις τους.

Επιπλέον, πλέι-οφ ή πλέι-άουτ δεν επιθυμεί κανείς, αφού δεν συνεισφέρουν στον ανταγωνισμό, ενώ προφανώς θα τεθούν στη συνάντηση κι άλλα επιχειρήματα για τους λόγους που ακόμα κι αν υπάρξει μια απόφαση για μείωση των ομάδων, αυτή θα πρέπει να γίνει με μεταβατική περίοδο.

Εν αναμονή, λοιπόν, για το αν θα υπάρξει κάποια είδηση από τη συνάντηση ή αν ο κ. Βασιλειάδης θα επιμείνει στις θέσεις του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ