Πεπεισμένος πως ο ΟΦΗ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην υπόθεση με τον Αιγινιακό εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι ο δικηγόρος του πρώην προέδρου των Κρητικών, Φώτη Τσάλου. Μεταξύ άλλων ο Κούγιας είπε στην Εφέσεων πως δεν υπήρχε αναφορά από τη Sportradar και πως η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο.

«Ο Καλαϊτζίδης είχε καταθέσει και για το Βέροια – Ολυμπιακός ότι ο Λαναρής πήγε στα αποδυτήρια και τους είπε να χάσουν 3-0. Έχει κριθεί αναξιόπιστος. Βγήκε απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα και απαλλάχθηκε η Βέροια. Αν κάποιος είναι ύποπτος, είναι ο ίδιος. Διότι ανέβαιναν ο ΟΦΗ και ο Άρης και προσδοκούσε να ανέβει ο Απόλλων Πόντου, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο αδερφός του».

Στη συνέχεια είπε: «Εμένα, ως ΠΑΕ ΑΕΛ, θα με συνέφερε η τιμωρία του ΟΦΗ και ο υποβιβασμός του. Ωστόσο, είμαι σίγουρος για την αθωότητα του ΟΦΗ. Ολη η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Ο στοιχηματισμός στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν 1137 ευρώ. Η Sportradar στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει καμία αναφορά. Δεν υπάρχει καμια αναφορά στο φύλλο αγώνα για κάτι ύποπτο».

Ο Κούγιας σημείωσε, επίσης, πως η πληρωμή για τα εισιτήρια έγινε στις 14:09 εκείνης της Παρασκευής, «ενώ οι τράπεζες κλείνουν στις 14:00».

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Λίβας, εκ των δικηγόρων του ΟΦΗ σημείωσε: «Αν είμαστε ένοχοι να πληρώσει ο Μπουσης και ο ΟΦΗ γιατί είναι μια συνέχεια… Δεν προέκυψε όμως, από πουθενά ότι ο Τσάλος έχει εμπλοκή. Θα είναι εκπληκτικά άδικο για τον ΟΦΗ να τιμωρηθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση».

Ο Λεωνίδας Κοτσάλης, επίσης δικηγόρος του ΟΦΗ, σημείωσε πως «απολύτως αναξιόπιστο» τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. «Δεν αποδείχθηκε το στοιχηματικό όφελος, ούτε η καταβολή των 5.000 ευρώ για τη χειραγώγηση του αγώνα».

[Πηγή: sportime.gr]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ