Αν και δεν θα λείψουν οι απουσίες ούτε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, εν τούτοις ο Γιάννης Πετράκης θα έχει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο και με παίκτες να παίζουν στις κανονικές τους θέσεις, χωρίς να χρειάζονται «αλχημείες» για να καλυφθούν κενά.

Οι Ηπειρώτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μάχη του Σαββάτου κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν ο ΠΑΣ θα έχει την τύχη να πάει στα μπαράζ, αν βέβαια ισχύσει η αναδιάρθρωση, αφού ο στόχος της απευθείας παραμονής άρχισε να απομακρύνεται. Βέβαια, μ’ ένα διπλό τα προγνωστικά μπορεί να αλλάξουν πάλι. Και το διπλό αυτό μόνο απίθανο δεν είναι. Ποιοτικά ο ΠΑΣ είναι ανώτερος, ο κ. Πετράκης θα έχει ίσως για πρώτη φορά όλους τους «ενδεκαδάτους» στη διάθεσή του και μόνο το άγχος θα μπορούσε να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα.

Ωστόσο το άγχος θα το έχουν και οι γηπεδούχοι, καθώς δεν θα υπάρξει γι’ αυτούς άλλη τόσο μεγάλη ευκαιρία να πιάσουν στη θέση του μπαράζ και θα παίξουν μόνο για τη νίκη. Αντιθέτως ο ΠΑΣ ακόμα και με ισοπαλία διατηρεί το +3 από τον Λεβαδειακό και ενδεχομένως να αυξήσει τη διαφορά και από τον ΟΦΗ, αν οι Κρητικοί ηττηθούν από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Εν όψει Λεβαδειακού η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις αντοχής και επιθετικής τακτικής.

Εκτός προγράμματος παραμένουν οι Λίλα, Λέο, Σκόνδρας Σιόντης και Ξύδας. Ο μεν Λίλα έχει εδώ και αρκετές αγωνιστικές αντικαταστάτη του στα χαφ, τον φορμαρισμένο Κάστρο, ο Λέο τον Κρίζμαν, με τον Κροάτη να επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα απουσίας, έστω και ως αλλαγή και ο Σκόνδρας τον Τζημόπουλο, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα την Παρασκευή στις 11 στο ΠΕΑΚΙ, όπου ο κ. Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή και το μεσημέρι η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λιβαδειά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ