Όπως είχε διαφανεί και από την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα Λεβαδειακού-ΠΑΣ Γιάννινα, η γηπεδούχος ομάδα δεν ήθελε να δώσει εισιτήρια στοους φιλοξενούμενους οπαδούς, η αστυνομία συμφώνησε και ως εκ τούτου εισηγήθηκε στον κ. Βασιλειάδη την απαγόρευση οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΣ στην πόλη της Βοιωτίας.

Το αίτημα της αστυνομίας, όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, έγινε δεκτό από τον κ. Βασιλειάδη και σήμερα δημοσιοποίησε την απαγόρευση μετακίνησης στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και στα Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός, Απόλλων Πόντου-Ηρακλής και Οικονόμος Τσαριτσάνης-Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 30.03.2019 και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ