Πολύ σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, τρεις στροφές πριν το τέλος της Γ’ Εθνικής. Τα Σερβιανά παίζουν τα… «ρέστα» τους για να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία και θα υποδεχτούν τον Κρόνο Αργυράδων, που με τη σειρά του δίνει τη μάχη της ανόδου. Ειδικά για τους Κερκυραίους το ματς με τα Σερβιανά είναι πολύ οριακό, αφού αμέσως μετά ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τον Μακεδονικό Φούφα και είναι φυσιολογικό να θέλουν να διατηρηθούν όσο πιο κοντά στους πρωτοπόρους, που δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

Την ίδια ώρα ο Τηλυκράτης θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που κι αυτός έχει σοβαρές πιθανότητες για την άνοδο, αλλά κανένα περιθώριο απώλειας σε τέτοιο ματς. Αν λοιπόν ο Τηλυκράτης ηττηθεί στη Ναύπακτο και τα Σερβιανά πάρουν έστω και 1 βαθμό από τον Κρόνο Αργυράδων, τότε την επόμενη αγωνιστική θα έχουμε «τελικό» παραμονής ανάμεσα σε Τηλυκράτη και Σερβιανά.

Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16:00, λόγω της θερινής ώρας, θα διευθύνει ο Μελέτιος Πουματζίδης (Πέλλας). Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Στεφούλης και Βασίλειος Μωυσιάδης του συνδέσμου Γρεβενών. Παρατηρητής θα είναι ο Ηλίας Φίτσας του συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ