image description

Ήττα με ίδιο σκορ (3-2) όπως και στον πρώτο γύρο γνώρισε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα από την αντίστοιχη του Λεβαδειακού, σ’ ένα ματς που έγινε με δυνατό αέρα που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

Παρά το μεγάλο σκορ, το ματς είχε λίγες φάσεις, αλλά έντονες συγκινήσεις, αφού ο Λεβαδειακός προηγήθηκε, ο ΠΑΣ ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-2, ωστόσο στην επανάληψη είχαμε νέα ανατροπή και νίκη για τους γηπεδούχους. .

Το σκορ άνοιξε για το Λεβαδειακό στο 1ο λεπτό μετά από φάουλ του Μακρή και προβολή του Μολές. Η απάντηση από τον ΠΑΣ ήρθε στο 20ο λεπτό όταν από φάουλ του Τάτση, γύρισε τη μπάλα ο Ντόλοβατς και με κεφαλιά ο Λιάσος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 39ο λεπτό μ’ ένα δυνατό σουτ του Νάουμετς εκτός περιοχής έγινε το 1-2 και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις ο ΠΑΣ, όμως στο 55′ θα μπορούσε να γίνει το 1-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πήλιου, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι του Ζωγράφου.

Στο 64′ ο Λεβαδειακός έκανε το 2-2 με γυριστό σουτ του Μακρή εκτός περιοχής και στο 75′ ο Κοτρογιάννης πλάσαρε σε κενή εστία μετά από κάθετη πάσα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αρκετά “ευέξαπτος” στον πάγκο ο Αριάν Τζούμπα, “αφιέρωσε” πολλά γι’ αυτόν στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής.

Παρών ήταν ο κ. Τερεζόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την προσπάθεια των “κυανόλευκων”.

Δεν έγινε ιδιαίτερα αντιληπτός ο σεισμός 5,2 Ρίχτερ που έγινε στο Γαλαξείδι, αφού οι δύο ομάδες ήταν στο γήπεδο εκείνη την ώρα και ως εκ τούτου δεν τον αντιλήφθηκαν ούτε έγιναν κάποιες ζημιές.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζούμπα) Ζωγράφος, Γκένες, Νικολάου, Πούλος, Κολιμάτσης, Βαγγέλοφ (59′ Δήμος), Τσάπρας, Μολές, Ντε Νικολό (87′ Παναγιωτόπουλος), Μακρής, Καραμπάς (50′ Κοτρογιάννης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Βλαχογιώργος): Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Ντόντης, Γώγος, Λιάσος, Μπούμπας (85΄ Καραμποΐκης), Σακκάς (69′ Τσούνης), Ντόλοβατς, Νάουμετς (80′ Λιάππης), Πήλιος