Ο Γιώργος Παμλίδης έδειξε να είναι σε τρομερή φόρμα όλη την εβδομάδα, γι’ αυτό και τελικά ο Γιάννης Πετράκης τον προτίμησε στο αρχικό σχήμα σήμερα με τον Λεβαδειακό και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τον δικαίωσε. Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Παμλίδης είπε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σήμερα σε όλους τους συμπαίκτες μου. Κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν το βάλαμε κάτω και προσπαθήσαμε ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα , καταφέραμε να πετύχουμε δύο πολύ όμορφα γκολ κι έτσι πήραμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στο ακυρωθέν γκολ του αντιπάλου, γιατί θα ήταν σε κομβικό σημείο. Δεν ξέρω αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση, δεν την έχω δει. Από εκεί και πέρα μείναμε με 10 παίκτες, δεν το βάλαμε όμως κάτω, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, που το είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Μας βγήκε σήμερα και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα.

Ήρθαμε και κάναμε το πλάνο μας όπως έπρεπε και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα που ήταν πολύ κρίσιμο, γιατί αφήσαμε και τον αντίπαλό μας, με τον οποίο είχαμε τους ίδιους στόχους, πίσω, οπότε είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι από αύριο κιόλας, γιατί είναι κι αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε και με τον ΟΦΗ όπως παρουσιαστήκαμε σήμερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ