Από σήμερα Δευτέρα αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα με ένα δώρο από την ομάδα της Κρήτης για τους 500 πρώτους,

Οι πρώτοι 500 που θα προαγοράσουν το εισιτήριό τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κάνουν δικό τους το συλλεκτικό t-shirt με το σήμα του ΟΦΗ, την Κρήτη και το μήνυμα: “Ένα νησί, μια ομάδα”.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ζήτησε εισιτήρια για το ματς του Ηρακλείου

Προσοχή:

* Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αφορά σε προαγορά εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θύρα (εξαιρούνται τα παιδικά εισιτήρια και τα εισιτήρια διαρκείας), από οποιοδήποτε κανάλι πώλησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και θα ισχύσει ως τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής 5/4.

* Όσοι προαγοράσουν το εισιτήριό τους από τα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” (επί της οδού Καντάνου) θα παραλάβουν επί τόπου το συλλεκτικό t-shirt.

* Όσοι προαγοράσουν το εισιτήριό τους είτε από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είτε από αυτό της ticketmaster, είτε από τα Public, είτε από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Καπετάν Μανώλη Μπαντουβά 73, θα παραλάβουν το συλλεκτικό t-shirt από τα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” (επί της οδού Καντάνου) μέχρι την Παρασκευή 5/4 στις 18:00 το απόγευμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή είναι να έχουν μαζί το απόκομμα του εισιτηρίου τους.

* Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με νέα ανακοίνωσή της, θα ενημερώσει τους φιλάθλους όταν εξαντληθούν τα 500 εισιτήρια της προπώλησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ