Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων Κωπηλασίας που θα πάρουν μέρος στις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις.

Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 170 αθλητές κι αθλήτριες από σωματεία όλης της Ελλάδας οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Α-Γ κάτω των 23 , Εφήβων – Νεανίδων ,ενώ θα πάρουν μέρος και αθλητές της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων, ενώ ο αγώνας Αξιολόγησης για το Βαλκανικό θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Στην πρώτη φάση οι αθλητές θα πάρουν μέρος στο σκιφ και τη δίκωπο ενώ σε δεύτερη στο διπλό , το τετραπλό και την τετράκωπο. Και τις δυο μέρες τα αγωνίσματα θα ξεκινούν στις 07:30.

Από αυτόν τον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης θα γίνει η επιλογή των αθλητών /τριών για το κοινόβιο που θα ακολουθήσει αμέσως μετά και συγκεκριμένα από τις 7 έως τις 25 Απριλίου για τις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών και Κάτω των 23 ετών , ενώ τα καλύτερα πληρώματα θα πάρουν μέρος στη Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία (12-14/4) και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων στο Έσεν της Γερμανίας (18-19/5).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ