Έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς, ο οποίος θα κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον της στην κατηγορία, δίνει την Κυριακή (7/4, 16:00) η Προοδευτική Περάματος με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Ο αγώνας έχει χαρακτήρα τελικού για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες ισοβαθμούν στην 8η θέση με 15 βαθμούς, καθώς αν κάποια από τις δύο καταφέρει να πάρει τη νίκη θα αποκτήσει έναντι της άλλης ξεκάθαρο προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Αντώνη Κοζανίτη που σε ένα τόσο κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Οικονομίδη, Ντόκου και Σιούλα που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, ωστόσο στο στρατόπεδο της γιαννιώτικης ομάδας επικρατεί πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει κοντά στο στόχο της.

Σε δηλώσεις του για το ματς, ο προπονητής, Αντώνης Κοζανίτης, τόνισε: «Μπορεί σε ένα ακόμα παιχνίδι να έχουμε αρκετά προβλήματα με απουσίες παικτριών, ωστόσο είμαστε πανέτοιμοι τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά για να δώσουμε τη μάχη που θα μας οδηγήσει στη νίκη. Θα ήθελα την Κυριακή να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στον πρόεδρό μας που βρίσκεται πάντα κοντά μας και έχει όραμα για το μέλλον τόσο της ομάδας μας όσο και του γυναικείου ποδοσφαίρου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ